Η Fortinet, παρέχοντας σταθερά προηγμένες λύσεις στον τομέα της κυβερνο-ασφάλειας, υπερασπίστηκε επάξια τον τίτλο της ως ο παγκόσμιος ηγέτης της βιομηχανίας, καθώς διακρίθηκε σε 3 κατηγορίες του Gartner® Magic Quadrant™ για Δίκτυο (LAN και Wireless LAN), SD-WAN και Network Firewall.

Σύμφωνα με τη Gartner, η πρόταση Fortinet Secure Networking είναι ξεχωριστή γιατί το LAN (FortiSwitch), Wireless LAN (FortiAP) και SD-WAN (FortiGate) εμπεριέχουν κυβερνο-ασφάλεια, βασίζονται σε ένα OS, με ενιαία οn-prem ή cloud διαχείριση, με network event correlation και event remediation (FortiAIOps).

H Gartner επισημαίνει την αξία που προσφέρει η ολοκλήρωση του FortiSASE στην πρόταση Secure Networking. Για τη βέλτιστη εμπειρία των χρηστών (remote και on-prem), το FortiSASE προσφέρει Secure Internet/Private/SaaS Access με ΖTNA, User Experience Monitoring για τη βέλτιστη εμπειρία των χρηστών, υψηλές επιδόσεις, μέγιστη κυβερνο-ασφάλεια για πραγματικό Work From Anywhere (WFA).

Η πολυετής εξειδίκευση και τεχνογνωσία του τοπικού ελληνικού γραφείου της Fortinet, καθώς οι εκπαιδευμένοι συνεργάτες της Fortinet με μεγάλη εμπειρία υλοποιήσεων προσφέρουν τις λύσεις της Fortinet είτε ως CAPEX είτε ως υπηρεσία και OPEX.

Δείτε περισσότερα εδώ: Gartner MQ Reports