Η SingularLogic ανέλαβε το έργο “Managed Printing Services”

Η HP Hellas ως επίσημος πιστοποιημένος Printing Solutions Specialist, προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με τη SingularLogic, μέλος του Ομίλου Space Hellas.

Η SingularLogic ανέλαβε, μετά από διαγωνισμό της Κεντρικής Επιτροπής Προμηθειών του Hellenic Healthcare Group (HHG), το έργο “Managed Printing Services (MPS)” για τις εταιρείες του ομίλου Δ.Θ.Κ.Α. ΥΓΕΙΑ, METROPOLITAN HOSPITAL, ΜΗΤΕΡΑ, ΛΗΤΩ και Y-LOGIMED.

Η υπηρεσία Managed Printing Services (MPS) περιλαμβάνει τη διαχείριση του συνόλου των διαδικασιών που αφορούν στη λειτουργία του εκτυπωτικού εξοπλισμού, με κύριο στόχο τη μείωση του υφισταμένου κόστους και την αύξηση της παραγωγικότητας. Η υπηρεσία φροντίζει για την αντικατάσταση των αναλωσίμων στις εκτυπωτικές συσκευές και υποστηρίζει για τεχνικά προβλήματα σε 24ωρη βάση το προσωπικό του τμήματος πληροφορικής και τους τελικούς χρήστες σχετικά με τις υπηρεσίες εκτύπωσης, σάρωσης, τηλεομοιοτυπίας και φωτοαντιγραφής.

Ο Managing Director της HP Ελλάδος και Κύπρου, κος Νίκος Χρηστάκης τόνισε: «Είναι μεγάλη μας τιμή, που μας δίνεται η ευκαιρία μέσω πρωτοπόρων υπηρεσιών και μέσω της πιστοποίησης της HP ως Printing Solutions Specialist, να συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρείες, όπως είναι η SingularLogic. Συγχαρητήρια στο συνεργάτη μας SingularLogic για την ανάληψη του έργου.».