Στα πλαίσια μίας εντυπωσιακής ημερίδας στο Μέγαρο Μουσικής Aθηνών, η Infinitum ως Πλατινένιος Χορηγός του VMware Forum 2023 που έλαβε χώρα στις 22 Mαρτίου, παρουσίασε το πλήρες πακέτο υπηρεσιών VMware που προσφέρει και επικεντρώθηκε στην προβολή της εξειδίκευσής της σε λύσεις VMware NSX. Το VMware NSX, αποτελεί μία μοναδική, κορυφαία λύση Software Defined Networking & Security Virtualisation η οποία επιτρέπει την δημιουργία ενός ασφαλούς cloud smart δικτύου με συγκεκριμένες πολιτικές, λειτουργίες και αυτοματισμούς, σε multi cloud περιβάλλοντα.

Μέσα από την παρουσίασή του «Τhe anatomy of an NSX case study», ο Γιώργος Θεοτόκης, Τεχνικός Διευθυντής της Infinitum, ανέλυσε τα δεδομένα μίας κορυφαίας ανάπτυξης VMware NSX. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε εκτενώς στον ανοικτό πόλεμο που υπάρχει στο ψηφιακό γίγνεσθαι αυτή τη στιγμή από πολύ εκλεπτυσμένους εισβολείς με εξαιρετική τεχνογνωσία, γεγονός που απαιτεί προετοιμασία από τις εταιρίες και χρήση της βέλτιστης διαθέσιμης τεχνολογίας του σήμερα, σε πολλά επίπεδα.

Ο κ. Θεοτόκης, δήλωσε: Σε μια εποχή όπου η έννοια της Περιμέτρου Ασφαλείας έχει ακυρωθεί και οι κίνδυνοι που προέρχονται από κακόβουλους παράγοντες έχουν πολλαπλασιαστεί, το VMWare ΝSX έρχεται σαν ένα πολύτιμο εργαλείο που μας επιτρέπει να χτίσουμε άμυνες, να παρακολουθήσουμε τις επιθέσεις και να προστατευθούμε αντίστοιχα, με δυνατότητες και μηχανισμούς που δεν είναι διαθέσιμοι σε άλλες πλατφόρμες. Μπορούμε λοιπόν, με χρήση του VMware NSX, να δημιουργήσουμε πολιτικές που δεν θα περιορίζονται από ορατότητα σε συστήματα ή υποδομές και που δεν θα περιορίζονται από παράγοντες ισχύος των διαθέσιμων μηχανισμών ασφαλείας, καθώς το NSX είναι scale-out πλατφόρμα και το δυναμικό του μπορεί να πολλαπλασιαστεί απλά προσθέτοντας υπολογιστικούς πόρους στην υποδομή. To VMware NSX αποτελεί το σημείο αναφοράς για αυτοματοποιημένο, κλιμακούμενο SoftwareDefined Networking & Security.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το τελευταίο έτος, η Infinitum έχει ολοκληρώσει με επιτυχία, απαιτητικές εφαρμογές ΝSX σε κορυφαία κατασκευαστική εταιρεία με πολυεθνική παρουσία, σε συστημική Ελληνική Τράπεζα με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά, σε μία από τις τρεις κορυφαίες εταιρίες ασφαλίσεων στην Ευρώπη καθώς και σε μία από τις ηγετικές ναυτιλιακές στην Ελλάδα.

Εδώ και τρεις δεκαετίες, η iNFINITUM, προσφέρει ενδεδειγμένες, προηγμένες και ποιοτικές λύσεις και υπηρεσίες τεχνολογίας σε εταιρίες και οργανισμούς ενώ διατηρεί μεγάλη τεχνογνωσία σε λύσεις cloud και στοχευμένη στενή συνεργασία με τεχνολογικούς κολοσσούς της διεθνούς αγοράς, όπως με τη VMware, με την οποία διατηρεί έναν μακροχρόνιο στενό δεσμό συνεργασίας, που εξελίσσεται και δυναμώνει με τα έτη και την εξειδίκευση που αποκτάται.