Η ΗΡ Hellas σε συνεργασία με τους επίσημους διανομείς της Ιάσων Πληροφορική, Info Quest Technologies, Logicom και Westnet διοργάνωσαν το HP Technology Roadshow στην Κρήτη. Με στόχο να βρεθούν μετά από αρκετό καιρό με όσο περισσότερους συνεργάτες της τοπικής κοινωνίας γινόταν, διοργανώθηκαν δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις και πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 στα Χανιά και την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 στο Ηράκλειο.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στελέχη της HP σε μία συζήτηση γύρω από τις τελευταίες εξελλίξεις στον χώρο της τεχνολογίας και της πληροφορικής, αλλά και να μάθουν περισσότερα για τις προκλήσεις που αυτές οι εξελίξεις φέρνουν στο προσκήνιο. Στα πλαίσια των εκδηλώσεων, παρουσιάστηκαν τα προϊόντα, οι λύσεις και οι υπηρεσίες της εταιρείας και πως αυτά προσφέρουν μια καλύτερη ζωή και εργασία για όλους από οπουδήποτε.

Ο κος Αλέξανδρος Κινινής, Country Channel Manager, της HP Ελλάδας και Κύπρου, δήλωσε: «Οι συνεργάτες μας είναι βασικό κομμάτι της ΗΡ. Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά που μας δόθηκε η δυνατότητα μετά από αρκετό καιρό να ταξιδέψουμε και να βρεθούμε με τους συνεργάτες μας, να μοιραστούμε τα νέα της αγοράς και φυσικά να ανταλλάξουμε απόψεις. Η συμμετοχή και τα θετικά σχόλια τους, μας γεμίζουν ικανοποίηση και μας δίνουν το κίνητρο να σχεδιάσουμε αντίστοιχες εκδηλώσεις.»

Με το πέρας της συζήτησης, οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να επισκεφθούν έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με προϊόντα της HP, που τους έδιναν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όλες τις λύσεις τεχνολογίας της εταιρείας.