Η HP Hellas, σε συνεργασία με την AMD,  διοργάνωσε το Annual Partner Event 2023  την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, όπου βράβευσε τους συνεργάτες της σε Ελλάδα και Κύπρο που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε.

Με κεντρικό μήνυμα  “Ahead of the Game”  και σε μία γεμάτη αίθουσα, οι συνεργάτες της HP είχαν την χαρά να βρεθούν όλοι μαζί μετά από αρκετό καιρό και να θέσουν τις προτεραιότητες της νέας χρονιάς με στόχο πάντα την κορυφή.

Συνολικά βραβεύθηκαν 17 συνεργάτες σε 22 επιμέρους κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών της ΗΡ, οι οποίες είναι οι παρακάτω:

Distribution Hardware – Greece 2022 – INFO QUEST TECHNOLOGIES S.M.S.A.

Distribution Hardware – Cyprus 2022 – A.T. MULTITECH CORPORATION LIMITED

Distribution Supplies – Greece & Cyprus 2022 – ΙΑΣΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε.

System Integrator of the Year – Greece 2022 – INFINITUM Α.Ε.

System Integration – Premium HW – Greece 2022 – INFINITUM Α.Ε.

Reseller Computing Services – Greece 2022 – COSMODATA Ε.Π.Ε.

Reseller of the Year – Cyprus 2022 – BIONIC ELECTRONICS H.T. LTD

Managed Print Services – Greece 2022 – SingularLogic S.A.

Managed Print Services – Cyprus 2022 – LASERCHARGE LIMITED

Large Format Printing – Greece & Cyprus 2022 – GRAPHCOM ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ Ε.Π.Ε.

Retailer of the Year – Greece 2022 – ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS ΑΕΒΕ

Retailer of the Year – Cyprus 2022 – A.STEPHANIS & CO LTD

Omnichannel Sales – Greece 2022 – COSMODATA Ε.Π.Ε.

HyperX Sales – Greece & Cyprus 2022 – ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS ΑΕΒΕ

Instant Ink Program – Greece & Cyprus 2022 – PUBLIC RETAIL Α.Ε.

Consumer Marketing Campaign – Greece & Cyprus 2022 – DIXONS SOUTH – EAST EUROPE (ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ)

Sustainability – Greece & Cyprus 2022 – EUROSUPPLIES ΙΚΕ

Services Delivery Partner of the Year – Greece 2022 – INFINITUM Α.Ε.

Services Delivery Partner of the Year – Cyprus 2022 – LASERCHARGE LIMITED

Corporate Communication – Greece 2022 – COMMUNICATION EFFECT S.A.

Channel Marketing – Greece & Cyprus 2022 – ENZYME

Trade Marketing – Greece & Cyprus 2022 – MSPS

Ιδιαίτερη τιμή αποτέλεσε η παρουσία του Tomasz Wnukowski, Global Account Manager της AMD για την περιοχή του HP CEE, ο οποίος μοιράστηκε με τους καλεσμένους τη στρατηγική της AMD  και τον τρόπο που έχει μεταμορφώσει και αναπτύξει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της καθώς και τα δυνατά της σημεία σε σχέση με τους ανταγωνιστές.

Επιπλέον, στελέχη της HP πήραν μέρος σε μία συζήτηση για τα trends της εποχής και, συμβάλλοντας ο καθένας από τη δική του οπτική, προσέφεραν μία ολοκληρωμένη εικόνα για την δράση της εταιρείας και πως αυτή εναρμονίζεται με το βασικό στόχο και όραμα της.

Όπως δήλωσε ο Managing Director της HP Eλλάδας & Κύπρου, κος Νίκος Χρηστάκης: «Οι συνεργάτες μας είναι ο κορμός της ΗΡ. Χωρίς αυτούς, δεν θα μπορούσε να έχει ‘σάρκα και οστά’ η τεχνολογική υπεροχή της εταιρείας μας. Με την εκδήλωση αυτή αναγνωρίζουμε το πνεύμα συνεργασίας, την καινοτομία και την απόδοση των Συνεργατών της ΗΡ. Γνωρίζουμε ότι κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια για την επίτευξη των κοινών στόχων μας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών μας. Έτσι, με τα βραβεία αυτά αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες και τις επιτυχίες τους».

Από την πλευρά του ο κος Αλέξανδρος Κινινής, Country Channel Manager της HP Eλλάδας & Κύπρου τόνισε: «Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που μας δόθηκε η δυνατότητα μετά από αρκετό καιρό να βρεθούμε με τους συνεργάτες μας, να μοιραστούμε τις τάσεις της αγοράς, να ανταλλάξουμε απόψεις και φυσικά να επιβραβεύσουμε τις προσπάθειές τους. Το οικοσύστημα των συνεργατών μας είναι ένα πολύτιμο στοιχείο για εμάς στην HP και αποτελεί τον βασικό πυλώνα της επιτυχίας μας. Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν διαχρονικά.»