Η Lamda Hellix και η SetelHellas ανακοινώνουν τη νέα στρατηγική συνεργασία τους, εστιάζοντας στην παροχή άριστων λύσεων ασφαλείας και επιτήρησης στη αγορά της Ναυτιλίας.
Η Lamda Hellix είναι ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών data center και φυσικής ασφαλείας στη Νοτιο-ανατολική Ευρώπη και η SetelHellas είναι ένας διεθνής πάροχος κορυφαίων λύσεων ICT ειδικά σχεδιασμένων για τη ναυτιλία και τις υπεράκτιες επιχειρήσεις.
Στόχος αυτής της συνεργασίας είναι να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων φυσικής ασφαλείας, χρησιμοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρία της SetelHellas στο “Intelligent Vessel™” και την αριστεία της Lamda Hellix σε υπηρεσίες data center και λύσεις ψηφιακής και φυσικής ασφάλειας. Κύριος στόχος είναι η υποστήριξη επιχειρήσεων που αναζητούν τρόπους να διατηρήσουν την ασφάλεια των ναυτιλιακών τους υποδομών οπουδήποτε κι αν βρίσκονται. Αυτή η συνεργασία προσφέρει στην αγορά της Ναυτιλίας σημαντικές λύσεις που αποδεσμεύουν και διασφαλίζουν την επιχειρηματική αξία του ψηφιακού πλοίου.
Ο Αλέξανδρος Μπεχράκης, Εμπορικός Διευθυντής της Lamda Hellix, δήλωσε: «Η συνεργασία με τη SetelHellas θα ενδυναμώσει περαιτέρω την παρουσία μας σ’ έναν σημαντικό τομέα. Είμαστε βέβαιοι ότι θα μας επιτρέψει να απαντήσουμε καλύτερα στις ανάγκες της Ναυτιλιακής αγοράς προσφέροντας προηγμένες λύσεις ασφάλειας και επιτήρησης. Η SetelHellas είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης με βαθιά γνώση της τεχνολογίας και των δυνατοτήτων υλοποίησης λύσεων ICT στη Ναυτιλία, δίνοντας έμφαση στις ανάγκες των πελατών».

Ο Γιώργος Χρηστάκος, Solutions Manager της SetelHellas, σχολίασε: “Η συνεργασία με μια ομάδα πρωτοπόρων στην ψηφιακή και φυσική ασφάλεια, μπορεί να έχει μόνο θετικό αντίκτυπο για τους πελάτες μας. Εστιάζουμε στην παροχή ολιστικών λύσεων, ευθυγραμμισμένες με την εποχή του IoT, και αυτή η συνεργασία θα ενδυναμώσει την παρουσία μας στα συστήματα ασφαλείας που αποτελεί διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη της Ναυτιλιακής βιομηχανίας».