Η ManageEngine (www.manageengine.com), πρωτοπόρος εταιρεία ανάπτυξης λογισμικών ασφάλειας και διαχείρισης Πληροφοριακών Συστημάτων, θυγατρική της Zoho Corporation (www.zoho.com), ανακοινώνει τη διεξαγωγή ενός νέου θεματικού σεμιναρίου Πληροφορικής, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Πρόκειται για το ManageEngine Endpoint Resilience Seminar, το οποίο έχει στόχο να αναδείξει τις προκλήσεις στη διαχείριση και ασφάλεια των τερματικών συσκευών (endpoints) μιας επιχείρησης ή ενός οργανισμού, που προκύπτουν από τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό, τη μετάβαση σε cloud και υβριδικά περιβάλλοντα, την υιοθέτηση ευέλικτων μοντέλων εργασίας και τις αναδυόμενες απειλές στον Κυβερνοχώρο.

Σε αυτό το πλαίσιο, τα στελέχη της ManageEngine, θα παρουσιάσουν καινοτόμες προσεγγίσεις, βέλτιστες πρακτικές και σύγχρονα εργαλεία που βοηθούν τους διαχειριστές των υποδομών Πληροφοριακών Συστημάτων, ώστε να ανταπεξέλθουν στις παραπάνω προκλήσεις, εξορθολογισμένα και  αποτελεσματικά.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε διευθυντές τεχνολογίας (CTOs, CIOs), μηχανικούς δικτύων, DPOs, IT Security managers, IT Auditors κλπ., που δραστηριοποιούνται σε εταιρείες και οργανισμούς κάθε μεγέθους και κλάδου, τόσο στον Ιδιωτικό όσο και στον Δημόσιο τομέα.

Το ManageEngine Endpoint Resilience Seminar 2023 της Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 στο OTEAcademy, στην Αθήνα, ενώ της Κύπρου την Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 στη Δημοσιογραφική Εστία, στη Λευκωσία. Αμφότερα τα σεμινάρια πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Channel IT (www.channel-it.com), αποκλειστικό διανομέα των λύσεων της ManageEngine για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα.

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν, ωστόσο προϋποθέτει εγγραφή στην αντίστοιχη σελίδα του σεμιναρίου της αρεσκείας σας. Για να πραγματοποιήσετε, λοιπόν, την εγγραφή σας αλλά και για να δείτε το πρόγραμμα και τα προφίλ των εισηγητών, μπείτε εδώ για το σεμινάριο της Ελλάδας κι εδώ για το αντίστοιχο της Κύπρου.