Η Odyssey ανακοινώνει ότι έχει αναβαθμιστεί σε Συνεργάτη Τεσσάρων Αστέρων της Check Point, και ότι αποτελεί πλέον το μοναδικό συνεργάτη Τεσσάρων Αστέρων στην περιοχή Ελλάδας – Κύπρου.

“Είμαστε πολύ περήφανοι που βλέπουμε την Odyssey να εξελίσσεται και να γίνεται ο μοναδικός Συνεργάτης Τεσσάρων Αστέρων  της Check Point σε Ελλάδα και Κύπρο!” σημειώνει ο κ. Μιχάλης Μπόζος, Διευθυντής Πωλήσεων της Check Point στην περιοχή. “Αυτή η εξέλιξη είναι προϊόν σκληρής δουλειάς και απεριόριστης δέσμευσης και από τις δύο εταιρείες.“

“Η ενδυνάμωση αυτή της συνεργασίας μας με την Check Point είναι φυσικό επακόλουθο της πρακτικής μας να εξελισσόμαστε συνεχώς και να φτάνουμε, αλλά και να ξεπερνάμε, τους στόχους και τις προσδοκίες μας” δήλωσε ο κ. Χρίστος Ονουφρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Odyssey.

Το Stars Partner Program της Check Point περιλαμβάνει συνεργάτες διακεκριμένους για την επίδοσή τους και έχει ως στόχο να βοηθά τους συνεργάτες με πρόσβαση σε πολύτιμη γνώση και πόρους. Τα επίπεδα αστέρων των συνεργατών καθορίζονται από το ρυθμό ανάπτυξης πωλήσεων προϊόντων της Check Point, καθώς και από τεχνικά πιστοποιητικά, πιστοποιητικά πωλήσεων, και εκπαίδευση ανθρωπίνου δυναμικού πωλήσεων.

Η αναβάθμιση της Odyssey σε 4 Stars Partner της Check Point, προβάλλει τη δέσμευση και τη δυνατότητά της για παροχή του υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες της ενώ αντικατοπτρίζει τη βαθιά γνώση και εμπειρία της στον τομέα της κυβερνο-ασφάλειας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Odyssey www.odysseycs.com