Η Odyssey για 2η συνεχόμενη χρονιά λαμβάνει την πιστοποίηση ‘Great Place to Work®’, μετά από μεθοδική και διεξοδική αξιολόγηση η οποία πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work® Cyprus. Η Πιστοποίηση αυτή βασίζεται, μετά από άμεση, ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση του ανθρώπινου δυναμικού της μέσω ερωτηματολογίου σχετικά με την εμπειρία τους σε σχέση με το εργασιακό τους περιβάλλον.

Η αναγνώριση αυτή αναδεικνύει τη δέσμευση της Odyssey για καινοτομία η οποία επιτυγχάνεται μέσα από την διατήρηση της κουλτούρας, των αξιών της κι ενός εργασιακού περιβάλλοντος όπου η φωνή του καθενός έχει σημασία και όλοι μπορούν να μαθαίνουν, να δημιουργούν κα να εξελίσσονται συνεχώς.

«Η πιστοποίηση αυτή έχει ιδιαίτερη αξία για εμάς, εφόσον έρχεται από τους ίδιους του εργαζομένους της εταιρείας μας. Καθώς συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε, δεσμευόμαστε να είμαστε ένας εργοδότης παγκόσμιας εμβέλειας, ενσωματώνοντας τον ανθρώπινο παράγοντα σε ό, τι κάνουμε, ενώ παράλληλα αξιοποιούμε τη δύναμη της τεχνολογίας για να φέρουμε ουσιαστικές αλλαγές.” Χρήστος Ονουφρίου – CEO, Odyssey