Στο πλαίσιο της διαρκούς επιδίωξης για προσφορά καινοτόμων λύσεων κυβερνοασφάλειας, η Orthology, πρωτοπόρος στην παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών IT και ασφάλειας, ενημερώνει για τη συνεργασία της με την AnyDesk, κορυφαίο εταιρεία λύσεων λογισμικού απομακρυσμένης διαχείρισης.

Η συνεργασία μεταξύ της Orthology και της AnyDesk ανοίγει νέους δρόμους για την παροχή αναβαθμισμένων λύσεων κυβερνοασφάλειας όχι μόνο στην ελληνική αγορά αλλά και στην Κύπρο. Μέσω αυτής της συμφωνίας, η Orthology επεκτείνει τη διανομή του AnyDesk και σε άλλες αγορές, προσφέροντας στους πελάτες της μια ισχυρή λύση απομακρυσμένης υποστήριξης, με εξαιρετική ταχύτητα και ασφάλεια.

Πληροφορίες για το AnyDesk:

Το AnyDesk ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό λογισμικό απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας που επιτρέπει την απρόσκοπτη απομακρυσμένη πρόσβαση σε υπολογιστές. Με το AnyDesk, μπορείτε να εργάζεστε από απόσταση, να παρέχετε απομακρυσμένη υποστήριξη και να συνεργάζεστε με συναδέλφους ή πελάτες, άμεσα και γρήγορα.

Με λίγα λόγια

Η συνεργασία αυτή αντικατοπτρίζει τη βαθιά δέσμευση μας προς την καινοτομία και την αριστεία στον τομέα της τεχνολογίας και της κυβερνοασφάλειας. Με την επέκταση αυτής της στρατηγικής συνεργασίας, επιβεβαιώνουμε την προσήλωσή μας στην παροχή προηγμένων λύσεων που ενισχύουν την ασφάλεια και την αποδοτικότητα των επιχειρήσεων, επιτρέποντας τους να ανταποκρίνονται με επιτυχία στις σύνθετες προκλήσεις του σημερινού ψηφιακού κόσμου.