Με μεγάλη χαρά, ανακοινώνουμε ότι η Orthology, σε συνεργασία με την AnyDesk, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά την πρωτοβουλία της να βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στο Ίδρυμα «Η Θεοτόκος».

Η κορυφαία εταιρεία IT στην Ελλάδα, αποφάσισε να προσφέρει εντελώς δωρεάν τις άδειες χρήσης του λογισμικού AnyDesk, συμβάλλοντας έτσι στην ενίσχυση του καθημερινού έργου του Ιδρύματος, και διευκολύνοντας πολλές από τις εργασίες του με τη χρήση της τεχνολογίας.

Η Orthology έχει αποφασίσει να βρίσκεται δίπλα στους φορείς και τους οργανισμούς που εργάζονται για το κοινωνικό καλό. Η συνεργασία της εταιρείας με το Ίδρυμα Θεοτόκος είναι ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς η τεχνολογία και η καινοτομία έχουν αξία μόνο όταν αξιοποιούνται για να βοηθήσουν ουσιαστικά την κοινωνία.

Το Ίδρυμα Προστασίας Παιδιών και Νέων με Αναπτυξιακές Διαταραχές “Η Θεοτόκος” είναι κοινωφελές, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και  λειτουργεί από το 1963. Οι εγκαταστάσεις του βρίσκονται στο Δήμο Ιλίου και καταλαμβάνουν έκταση 51 στρεμμάτων. Προσφέρει υπηρεσίες πρόληψης, ολιστικής παρέμβασης και αποκατάστασης σε άτομα με Νοητικές Αναπτυξιακές Διαταραχές & Διαταραχές του Αυτιστικού Φάσματος, από την πρώιμη παιδική ηλικία έως την νεαρή ενήλικη ζωή.

Εκτιμούμε βαθιά το έργο του Ιδρύματος Θεοτόκος και είμαστε υπερήφανοι που έχουμε την ευκαιρία να συνεισφέρουμε στην αποστολή του. Με αυτή τη δωρεά, ελπίζουμε να βοηθήσουμε το Ίδρυμα να συνεχίσει το σημαντικό του έργο με ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.