Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου η PartnerNET διοργάνωσε μία μεγάλη γιορτή για τα 20 χρόνια από την ίδρυση της Grandstream Networks, στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου. Η εκδήλωση έλαβε χώρα παρουσία πολλών μελών του δικτύου Συνεργατών της εταιρείας, εκπροσώπων της Grandstream από το εξωτερικό, εκπροσώπων των ΜΜΕ, καθώς και ολόκληρης της PartnerNET.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στο αμφιθέατρο του μουσείου με ενδιαφέρουσες και αποκαλυπτικές ομιλίες για το παρελθόν και το μέλλον της συνεργασίας της PartnerNET και της Grandstream.

Ο Angelo Gentili, ιδρυτής της PartnerNET, συγκινημένος από την αθρόα προσέλευση των Συνεργατών της εταιρείας, ξεκίνησε την ομιλία του με μια αναδρομή στα 7 χρόνια συνεργασίας των δύο εταιρειών, παρουσίασε την ευρύτατη γκάμα προϊόντων που προσφέρει η Grandstream, με τα οποία υλοποιούνται ολοκληρωμένες λύσεις, και ολοκλήρωσε δίνοντας το σύνθημα για ακόμη μεγαλύτερες μελλοντικές επιτυχίες στην αγορά.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Tomer Henn, Regional Manager της Grandstream για την Αφρική και τα Βαλκάνια, ο οποίος μίλησε για την ιστορία και το όραμα της Grandstream, τονίζοντας παράλληλα τη σημασία και την επιτυχία της συνεργασίας με την PartnerNET, τον αποκλειστικό διανομέα της Grandstream σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια. Ακόμη, μετέφερε τη μεγάλη ικανοποίηση της εταιρείας, καθώς όπως ανέφερε η PartnerNET αποτελεί έναν εκ των 3 κορυφαίων διανομέων της Grandstream στην Ευρώπη!

Τέλος, ο Alexandros Zovolias, εμπορικός διευθυντής της PartnerNET, παρουσίασε αναλυτικά τα πλάνα της επιχείρησης για το 2023. Η ομιλία του επιφύλασσε ορισμένες εκπλήξεις για τους παρευρισκόμενους, καθώς αποκάλυψε μια σειρά από αλλαγές που θα ακολουθήσουν στο μοντέλο της PartnerNET τον επόμενο χρόνο.

Στη συνέχεια του προγράμματος ακολούθησαν οι βραβεύσεις των κορυφαίων μελών του δικτύου Συνεργατών της PartnerNET, για το brand της Grandstream, για το 2022. Αρκετοί Συνεργάτες έλαβαν το βραβείο που κέρδισαν με την αξία τους, χάρη στα σημαντικά έργα που υλοποίησαν μέσα στο χρόνο, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, επαρχία και Κύπρο. Η παρουσίαση της εκδήλωσης συνολικά έγινε από την κωμικό Ήρα Κατσούδα.

Η όμορφη βραδιά ολοκληρώθηκε με ξεναγήσεις στους τρεις ορόφους του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου και με δείπνο για όλους τους προσκεκλημένους.