Η PartnerNET προσφέρει εδώ και πολλά χρόνια επαγγελματικές λύσεις επικοινωνίας τελευταίας τεχνολογίας, από τα κορυφαία brands της αγοράς, όπως είναι η Grandstream, η οποία παρουσιάζει το νέο, εξελιγμένο GWN7664 Wi-Fi 6 Access Point της σειράς GWN Series of Networking Solutions.

Το GWN7664 είναι ένα access point 802.11ax Wi-Fi 6 υψηλής απόδοσης, το οποίο προσφέρει ισχυρά χαρακτηριστικά, όπως dual-band 4×4:4 MU-MIMO με τεχνολογία DL/UL OFDMA, υποστήριξη 512 clients ταυτόχρονα και 3.55Gbps aggregate wireless throughput. Χάρη στο εξελιγμένο QoS, στα mesh networks, στα captive portals και στην ενσωματωμένη θύρα δικτύου 2.5G, το GWN7664 είναι το ιδανικό Wi-Fi Access Point για τις ασύρματες ανάγκες ενός δικτύου με μεσαία, ή μεγάλη πυκνότητα.

Το GWN7664 προσφέρει μία ποικιλία ευέλικτων επιλογών για εγκατάσταση και διαχείριση. Υποστηρίζεται από το GWN.Cloud και το GWN Manager, κάτι που καθιστά τη διαχείριση του δικτύου σας, ή πολλαπλών δικτύων σε διαφορετικές τοποθεσίες, ευκολότερη από ποτέ. Ακόμη, το GWN7664 χρησιμοποιεί μία λειτουργία διαχείρισης  της αρχιτεκτονικής του δικτύου χωρίς τηλεχειριστήριο, στην οποία το χειριστήριο είναι εγκατεστημένο στο web user interface, για εύκολη διαχείριση των τοπικών Wi-Fi Access Points. Παρέχει dual-band 4×4:4 MU-MIMO με τεχνολογία DL/UL OFDMA και προηγμένο σχεδιασμό εσωτερικής κεραίας, για παροχή ισχυρότερης αποτροπής παρεμβολής σήματος, σταθερότερες συνδέσεις, μέγιστο throughput δικτύου και εκτεταμένη κάλυψη στο χώρο. Χάρη σε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, το GWN7664 είναι ιδανικό για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, πολυώροφα κτίρια, κατοικίες και εμπορικούς χώρους.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του GWN7664 είναι: 

  • Υποστηρίζει το 802.11ax Wi-Fi 6 standard και είναι πιστοποιημένο από τη Wi-Fi Alliance®.
  • 55Gbps ασύρματο throughput με θύρες δικτύου 1x 2.5G και 1x 1G.
  • Dual-band 4×4:4 MUMIMO με τεχνολογία DL/UL OFDMA.
  • Έως και 175 μέτρα κάλυψη στο χώρο.
  • Υποστηρίζει 512 Wi-Fi client συσκευές ταυτόχρονα.
  • Προηγμένο QoS για τη διασφάλιση ζωντανής καταγραφής της απόδοσης των low-latency εφαρμογών.
  • Anti-hacking ασφαλής έναρξη και critical data/control lockdown μέσω ψηφιακών υπογραφών, μοναδικό πιστοποιητικό ασφαλείας/τυχαίος αρχικός κωδικός σε κάθε συσκευή.
  • Λειτουργία μέσω PoE ή PoE+
  • Τρεις δωρεάν επιλογές διαχείρισης: το ενσωματωμένο χειριστήριο μπορεί να διαχειριστεί έως και 50 τοπικά GWN series APs. Το GWN.Cloud προσφέρει απεριόριστη διαχείριση APs. Το GWN Manager προσφέρει premise-based χειριστήριο λογισμικού.

Τα προϊόντα της Grandstream αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την εταιρεία PartnerΝΕΤ, www.partnernet-ict.com, τηλ.: 2107100000, sales@partnernet-ict.com