Στο CrowdStrike Europe Partner Symposium, στη Βενετία, παραβρέθηκε ο Business Development Manager της PeS Cybersecurity, κ. Σπύρος Ξάφης, εκπροσωπώντας την ελληνική συμμετοχή ανάμεσα στους σημαντικότερους solution & service providers της Ευρώπης.

Η PeS Cybersecurity, επίσημος συνεργάτης της CrowdStrike στην ελληνική αγορά, αποτελεί την μοναδική ελληνική εταιρεία που συμμετείχε στο συνέδριο. Ο εκπρόσωπος της PeS Cybersecurity κ. Σπύρος Ξάφης, είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή και να συνομιλήσει με κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου της κυβερνοασφάλειας, ανταλλάσσοντας ιδέες και απόψεις για τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις του κλάδου.

Η συνεργασία της PeS με την CrowdStrike 

Η PeS Cybersecurity διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο συνεργασιών στον χώρο της κυβερνοασφάλειας, όπου προσαρμόζει και ενσωματώνει τις λύσεις τους στους πελάτες της μέσω της έμπειρης ομάδας μηχανικών που διαθέτει. Μία από τις σημαντικότερες συνεργασίες της, είναι αυτή με την πρωτοπόρο εταιρεία στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, την CrowdStrike.

Η CrowdStrike αποτελεί μία καινοτόμο εταιρεία στον χώρο της κυβερνοασφάλειας και του incident response, εξειδικευμένη στην παροχή προστασίας της τερματικής συσκευής, του χρήστη, των δεδομένων και των εφαρμογών που αυτός χρησιμοποιεί. Από την ίδρυσή της το 2011, η CrowdStrike δίνει μεγάλη έμφαση στην εκμετάλλευση των δεδομένων ασφαλείας μέσω μίας data-centric στρατηγικής, με σκοπό την αποτελεσματική καταπολέμηση των κυβερνοαπειλών. 

Μέσα από μία ισχυρή στρατηγική συνεργασία, η PeS Cybersecurity φέρνει την επανάσταση στην αγορά της ψηφιακής ασφάλειας, έχοντας στο porftolio των υπηρεσιών της την καινοτόμο υπηρεσία Incident Response της ηγέτιδας εταιρείας CrowdStrike. Με τη χρήση ενός single-agent λογισμικού, η υπηρεσία επιτρέπει την ανίχνευση και την απόκριση στις απειλές σε πραγματικό χρόνο, προσφέροντας, παράλληλα, κεντρική διαχείριση και εύκολη επεκτασιμότητα για την προσαρμογή στις ανάγκες των επιχειρήσεων.