Καθώς οι οργανισμοί αναζητούν τρόπους βελτίωσης της εμπειρίας μέσω υβριδικής εργασίας, η παραμετροποίηση της συσκευής σε επίπεδο χρήστη παρέχει σημαντική αξία. Σύμφωνα με την IDC, το 32% των οργανισμών θεωρεί ότι η εμπειρία των εργαζομένων αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για το μέλλον της εργασίας. Αυτό είναι σημαντικό καθώς όλο και περισσότεροι οργανισμοί εστιάζουν στη διατήρηση των ταλέντων και στην αύξηση της παραγωγικότητας, παρέχοντας στους εργαζόμενους τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν απρόσκοπτη, φιλική προς το χρήστη τεχνολογία για επαγγελματική συνεργασία.

Η Poly παρουσιάζει τις πιο πρόσφατες λύσεις της που έχουν σχεδιαστεί για να δουλεύουν με το Google Cloud και το Google ChromeOS, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να συνεργάζονται με ευκολία και να διαχειρίζονται τις συσκευές τους όπως ποτέ άλλοτε.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που διευρύνουμε τη συνεχή συνεργασία μας με την Google για να παρουσιάσουμε τις καλύτερες λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να αναβαθμίσουν την εμπειρία της υβριδικής συνεργασίας», δήλωσε η Jennifer Adams, Senior Director, Hybrid Systems, της HP | Poly. «Δημιουργώντας πιο απρόσκοπτες, εξατομικευμένες εμπειρίες για το σύγχρονο εργατικό δυναμικό, οι άνθρωποι μπορούν να εργάζονται με τον τρόπο που θέλουν, ανεξάρτητα από το πού εκτελείται η εργασία».

Διαχείριση συσκευών στο ChromeOS

Νωρίτερα φέτος η Poly ανακοίνωσε μια δημόσια προεπισκόπηση της εφαρμογής Poly Lens Web App για το Chrome OS. Τώρα, η εφαρμογή Poly Lens Web App είναι διαθέσιμη για τους χρήστες και τους πελάτες του ChromeOS σε όλο τον κόσμο, επιτρέποντας τους να διαχειρίζονται τις συσκευές τους απευθείας μέσω διαδικτύου. Με τη δύναμη της εξατομίκευσης στη διάθεσή τους, η Google και η Poly δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα να φαίνονται και να ξεχωρίζουν όταν αυτό έχει περισσότερη σημασία.

Η εφαρμογή Poly Lens Web App συνδυάζεται με τα αγαπημένα σας εργαλεία, όπως ακουστικά, ηχεία και συσκευές τηλεδιάσκεψης. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα, την ανίχνευση ηχείων ή τις ρυθμίσεις ήχου στη video bar Poly Studio P15, ώστε να φαίνεστε και να ακούγεστε πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Poly προσφέρει εξοπλισμό επαγγελματικού επιπέδου με ενσωματωμένη διαχείριση συσκευών που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια απρόσκοπτη, ολοκληρωμένη εμπειρία στο Google ChromeOS.

Η εφαρμογή Web App Poly Lens μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί με Google Chrome σε συσκευές ChromeOS. Αποκτήστε πρόσβαση εδώ. Μια πλήρη λίστα των υποστηριζόμενων συσκευών μπορείτε να βρείτε εδώ.

Studio X Series για το Google Meet

Οι video bars της σειράς Poly Studio X είναι οι πρώτες εφαρμογές βίντεο με βάση το Android που προσφέρουν πιο ισότιμες εμπειρίες συναντήσεων στο Google Meet. Αυτό περιλαμβάνει τη νέα video bar Poly Studio X52 και το λογισμικό Poly Video OS 4.1, το οποίο προσθέτει βελτιωμένο καδράρισμα της κάμερας με το Poly DirectorAI Perimeter και καλύτερη ευκρίνεια σε ακουστικά δύσκολες αίθουσες με το Sound Reflection Reduction. Η video bar Studio X52 και το λογισμικό Poly Video OS 4.1 είναι πλέον διαθέσιμα παγκοσμίως.

Η υποστήριξη διπλής οθόνης για το Google Meet είναι πλέον διαθέσιμη στη σειρά Studio X, η οποία επιτρέπει στους συμμετέχοντες να προβάλλουν παρουσιάσεις ή έγγραφα στη μία οθόνη και τους συμμετέχοντες στην άλλη. Σε συνδυασμό με τις λειτουργίες της Poly που βασίζονται στην Τεχνητή Νοημοσύνη, όπως το έξυπνο καδράρισμα της κάμερας και η τεχνολογία NoiseBlockAI, η σειρά Studio X προσφέρει μια αναβαθμισμένη εμπειρία συνεργασίας για τις ομάδες του Google Workspace.

 Future Ready Συνεργασία

Η Poly προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων υβριδικής εργασίας σε όλο το φάσμα του Google collaboration οικοσυστήματος, συμπεριλαμβανομένων των Google Meet, Google Voice και ChromeOS. Συνεχίζει να επεκτείνει το εύρος των ειδικά σχεδιασμένων λύσεων, όπως το headset Voyager Surround 80 UC, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στις ανάγκες οποιουδήποτε τρόπου εργασίας, είτε αυτός είναι στο γραφείο, είτε υβριδικός, είτε πλήρως απομακρυσμένος. Σε συνδυασμό με περιφερειακά της HP, όπως το HP 320 Chrome Bluetooth Keyboard και το HP Z3700 Dual Mouse, το υπό εξέλιξη χαρτοφυλάκιο αποδεικνύει τη δύναμη της διαρκώς αυξανόμενης συνεργασίας μεταξύ της HP | Poly και του Google Cloud και του Google ChromeOS. Αναδεικνύει την κοινή δέσμευση για την παροχή έξυπνων, ευέλικτων λύσεων συνεργασίας που θα προσφέρουν το μέλλον της εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Poly που είναι πιστοποιημένα για τα Google Meet, Google Voice και ChromeOS (συμπεριλαμβανομένου του Works With Chromebook), επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Solutions for Google στο Poly.com.