H Pylones Hellas, πάροχος ψηφιακών τεχνολογιών και ασφάλειας διαδικτύου, με μακρά παρουσία άνω των 25 ετών σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης, ανακοινώνει τη στρατηγική της συνεργασία με την SecurityHQ, ηγέτιδα εταιρεία στην παροχή υπηρεσιών διαχείρισης ασφαλείας.

Η SecurityHQ είναι παγκόσμιος leader ως Managed Security Services Provider (MSSP) και έχει πελάτες μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών, τραπεζών, αεροπορικών εταιρειών και δημόσιων οργανισμών σε όλο τον κόσμο. Αποτελεί έναν εγγυημένο συνεργάτη που συμβάλλει στον εντοπισμό και την αντιμετώπιση των κυβερνοεπιθέσεων που μπορεί να προκύψουν σε έναν οργανισμό, διαθέτοντας εμπειρία 20 ετών στον τομέα της ασφάλειας υπολογιστικών συστημάτων. Η SecurityHQ είναι από τις ελάχιστες εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο που προσφέρει SLA (Service Level Agreement) για την ταχύτατη και αδιάλειπτη ανταπόκρισή της, αποτελώντας έτσι, εγγύηση για όσους εμπιστεύονται την ευρεία γκάμα των υπηρεσιών της. Οι υπηρεσίες της είναι σχεδιασμένες και προσαρμοσμένες να ανταποκρίνονται και να αντιμετωπίζουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές προκλήσεις του κλάδου, στηριζόμενες στην εμπειρία των 300 και πλέον, πιστοποιημένων μηχανικών ασφαλείας και αναλυτών της που επανδρώνουν τα 6 data centers της εταιρείας σε όλον τον κόσμο.

Η Pylones Hellas, με αυτή τη συνεργασία, φέρνει για τους πελάτες της στην ελληνική και κυπριακή αγορά, μεταξύ άλλων τις παρακάτω υπηρεσίες:

  • Managed Detection and Response (MDR)
  • Security Operation Center as a Service (SOCaaS)
  • Vulnerability Management as a Service (VMaaS)
  • Penetration Testing (PT)

Με την υπηρεσία MDR, υπάρχει μία πλήρης εικόνα του ψηφιακού κόσμου ενός οργανισμού, προλαμβάνοντας και βελτιώνοντας συνεχώς την ασφάλεια των συστημάτων του. Παράλληλα, εντοπίζονται και αντιμετωπίζονται οι απειλές σε σύντομο χρονικό διάστημα, προστατεύοντας τα συστήματα και τα δεδομένα του οργανισμού.

Ακόμη, με την υπηρεσία SOCaaS παρέχεται 24/7 παρακολούθηση και ανίχνευση των ύποπτων και πραγματικών περιστατικών κυβερνοεπιθέσεων από εξειδικευμένη ομάδα που παρακολουθεί, αξιολογεί και προτείνει κατάλληλα σενάρια αντιμετώπισής τους.

Η διαχείριση ευπαθειών (VMaaS) ενός οργανισμού, είναι ακόμη μία από τις υπηρεσίες που προσφέρεται από την Pylones Hellas σε συνεργασία με την SecurityHQ. Θέτει σε προτεραιότητα τους κινδύνους και ειδοποιεί για κρίσιμα patches, ενώ γίνεται διαρκές reporting και διαχείριση της προόδου αναβάθμισης της ασφάλειας.

Τέλος, οι οργανισμοί αποκτούν τη δυνατότητα να αναζητήσουν και να διαπιστώσουν ευπάθειες στο δίκτυό τους, μιμούμενοι πραγματικές επιθέσεις, με Penetration Testing που διεξάγεται από την SecurityHQ σε ελεγχόμενο περιβάλλον, χωρίς να διακυβεύεται η αδιάλειπτη επιχειρηματική λειτουργία του οργανισμού.

Ο κ. Εμμανουήλ Νέτος, διευθύνων σύμβουλος της Pylones Hellas, δήλωσε σχετικά με τη νέα συνεργασία. «Στην Pylones Hellas, στο πλαίσιο εξέλιξης και αναζήτησης προηγμένων λύσεων για όσους μας εμπιστεύονται, παρατηρήσαμε ένα μεγάλο ποιοτικό κενό στις υπηρεσίες MDR της ελληνικής αγοράς. Μετά από εκτενή έρευνα για τον εντοπισμό του top παρόχου υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας παγκοσμίως, καταλήξαμε ότι το κενό αυτό μπορεί να καλυφθεί μέσω της συνεργασίας μας με την SecurityHQ και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Στόχος μας είναι, μέσω μιας συνεχούς διαδικασίας ελέγχου και κατηγοριοποίησης των κίνδυνων, ανάλυσης των αποτελεσμάτων, συνεχούς reporting και επικοινωνίας με τους πελάτες, να σηκώσουμε εμείς το βάρος της καθημερινότητας για αυτούς, να τους συμβουλεύουμε για μελλοντικές προληπτικές κινήσεις που πρέπει να κάνουν και στο τέλος της ημέρας να τους αφήσουμε να ασχοληθούν απρόσκοπτα με την ανάπτυξη των κύριων επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων».

«Στην SecurityHQ είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Pylones Hellas. Τόσο οι τεχνικές μας δυνατότητες όσο και οι στρατηγικοί μας στόχοι είναι πλήρως ευθυγραμμισμένοι και θεωρούμε την τεχνολογική υπεροχή απόλυτη προτεραιότητα. Στην SecurityHQ διαθέτουμε ήδη ένα πελατολόγιο στην Ελλάδα και η διεύρυνσή του στην ελληνική αγορά με την συνεργασία μας με την Pylones Hellas είναι εξαιρετική εξέλιξη.» – αναφέρει ο κ. Feras Tappuni, CEO, της SecurityHQ.