Η Salesforce, παγκόσμιος ηγέτης στο CRM, παρουσίασε το AI Cloud, τον ταχύτερο και πλέον αξιόπιστο τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις μπορούν να ενισχύσουν την παραγωγικότητά τους αλλά και τις εμπειρίες των πελατών τους, χρησιμοποιώντας τη γενετική Τεχνητή Νοημοσύνη(ΑΙ). Το AI Cloud είναι μια σουίτα βελτιστοποιημένων δυνατοτήτων που παρέχει αξιόπιστες και παραγωγικές εμπειρίες σε πραγματικό χρόνο, σε κάθε εφαρμογή και ροή εργασιών. Το νέο Einstein GPT Trust Layer του AI Cloud επιλύει τις ανησυχίες σχετικά με τους κινδύνους που σχετίζονται με την υιοθέτηση της γενετικής ΑΙ, προσφέροντας τα οφέλη της και, παράλληλα, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις για την ασφάλεια και τη συμμόρφωση γύρω από τα εταιρικά δεδομένα.

Στο κέντρο του AI Cloud βρίσκεται το Einstein, η πρώτη AI στον κόσμο για CRM, που τροφοδοτεί όλες τις εφαρμογές της Salesforce με περισσότερες από 1 τρισεκατομμύριο προβλέψεις την εβδομάδα. Το AI Cloud θα επιτρέπει στις ομάδες πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών να δημιουργούν γρήγορα εξατομικευμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συνομιλίες, στους marketers να δημιουργήσουν αυτόματα εξατομικευμένο περιεχόμενο για να προσελκύσουν πελάτες και δυνητικούς πελάτες, μέσω email, κινητών, web και διαφημίσεων, και στους προγραμματιστές να δημιουργούν αυτόματα κώδικα, να προβλέψουν πιθανά σφάλματα και να προτείνουν διορθώσεις.

Γιατί η αξιόπιστη γενετική Τεχνητή Νοημοσύνη έχει σημασία για τις επιχειρήσεις: Τα διευθυντικά στελέχη επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τη γενετική ΑΙ, αλλά είναι επιφυλακτικά σε σχέση με τους ενδεχόμενους κινδύνους, όπως οι «παραισθήσεις» (hallucinations) και η προστασία των δεδομένων. Νέα έρευνα της Salesforce κατέδειξε πως το 73% των εργαζομένων πιστεύει ότι η γενετική Τεχνητή Νοημοσύνη εισάγει νέους κινδύνους σε σχέση με την ασφάλεια, ενώ σχεδόν 60% εκείνων που σκοπεύουν να τη χρησιμοποιήσουν δεν ξέρουν πώς να διατηρήσουν τα δεδομένα τους ασφαλή. Το AI Cloud θα συμβάλει στην κάλυψη αυτού του κενού με το νέο Einstein GPT Trust Layer, το οποίο αποτρέπει τα μεγάλα γλωσσικά μοντέλα (LLM) να διατηρούν ευαίσθητα δεδομένα πελατών, θέτοντας ένα νέο πρότυπο ασφάλειας στη «δημιουργική» ΑΙ.

«Η Τεχνητή Νοημοσύνη αναδιαμορφώνει τον κόσμο μας και μετασχηματίζει τις επιχειρήσεις με τρόπους που ποτέ δεν είχαμε φανταστεί ως τώρα. Κατά συνέπεια, κάθε εταιρεία οφείλει να δώσει προτεραιότητα στην Τεχνητή Νοημοσύνη», δήλωσε ο Marc Benioff, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Salesforce. «Το AI Cloud, βασισμένο στο #1 CRM, είναι ο ταχύτερος και ευκολότερος τρόπος να απελευθερώσουν οι πελάτες μας την απίστευτη δύναμη της AI, έχοντας την εμπιστοσύνη στο επίκεντρο χάρη στο νέο μας Einstein GPT Trust Layer. Με το AI Cloud κάθε εταιρεία έχει τη δυνατότητα να ‘ξεκλειδώσει’ απίστευτη καινοτομία, παραγωγικότητα και αποδοτικότητα».