Η SysteCom, εταιρεία παροχής λύσεων ασφαλείας και ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε εταιρικούς πελάτες, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Bullwall.

Συγκεκριμένα, η SysteCom θα παρέχει στην Ελλάδα την λύση της Bullwall που αφορά στην τεχνολογία Ransomware Containment & Protection For Critical Infrastructure.
Η τεχνολογία αυτή, ελέγχει και προστατεύει την ψηφιακή υποδομή των οργανισμών 24*7, μέσω αυτοματοποιημένων μηχανισμών που στοχεύουν στον περιορισμό των επιπτώσεων από επιθέσεις ransomware που έχουν καταφέρει να παρακάμψουν τους υπόλοιπους μηχανισμούς ασφαλείας και να περάσουν στο εσωτερικό τους.

Η εφαρμογή της λύσης γίνεται εύκολα και προστατεύει την ψηφιακή υποδομή όπου και αν αυτή βρίσκεται (on-prem/cloud), χωρίς την χρήση agents. Επίσης δίνει αυτοματοποιημένες αναφορές, που συνάδουν με πρότυπα όπως το GDPR και το NIST και συνεργάζεται με τις λύσεις των κορυφαίων κατασκευαστών λύσεων ψηφιακής ασφάλειας.

Η SysteCom, με τη νέα αυτή συνεργασία εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο των λύσεων κυβερνοασφάλειας που παρέχει στους πελάτες της ενώ παράλληλα διευρύνει το δίκτυο των συνεργατών της. Η ομάδα του τμήματος τεχνολογίας της SysteCom απαρτίζεται από πιστοποιημένους επαγγελματίες που εξειδικεύονται σε λύσεις ασφαλείας και βοηθούν τους πελάτες στην βέλτιστη εφαρμογή τους με την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για τη σωστή παραμετροποίηση και την απαραίτητη υποστήριξη ώστε να αποκομίσουν τη μέγιστη αξία από αυτές.

Η SysteCom δημιουργήθηκε το 2013 από μια ομάδα επαγγελματιών πληροφορικής με όραμα μέσω ενός μικρού και ευέλικτου σχήματος να φέρουν στην ελληνική αγορά πληροφορικής μια φρέσκια προσέγγιση στον τρόπο που χειρίζονται τις ανάγκες των πελατών τους, ξεκινώντας συνεργασίες με κορυφαίους κατασκευαστικούς οίκους, πιστοποιώντας τα στελέχη της στις λύσεις τεχνολογίας που παρέχουν και διασφαλίζοντας οργανωτικά την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν. Έκτοτε έχει σταθερή αναπτυξιακή πορεία και θετικά αποτελέσματα, μεγαλώνοντας την πελατειακή της βάση και τo χαρτοφυλάκιο των λύσεων και υπηρεσιών που παρέχει, διατηρώντας όμως ως βάση αναλοίωτες τις αξίες πάνω στις οποίες δημιουργήθηκε.