Η TicTac Data Recovery & Cyber Security ανακοινώνει με ενθουσιασμό την επίσημη έναρξη της συνεργασίας και της χορηγίας της με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μια από τις πιο διακεκριμένες και ιστορικές ομάδες της χώρας. Αυτή η συνεργασία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος #TeamUp της Acronis, η οποία κατέχει ηγετική θέση στον τομέα του Backup, Disaster Recovery και Κυβερνοασφάλειας.

Ως μοναδικός Platinum Service Provider στην Ελλάδα και Authorized Acronis Reseller, η TicTac επιλέχθηκε για αυτή την πολύτιμη συνεργασία λόγω της αξεπέραστης εμπειρίας της στον χώρο. Έχοντας υλοποιήσει έργα Disaster Recovery για μεγάλους οργανισμούς και εταιρίες, η TicTac πρωτοστατεί στην κατάρτιση και εκπαίδευση στον χώρο του Cyber Security, ενώ είναι πλέον αναγνωρισμένη ως η πρώτη επιλογή για κυβερνοασφάλεια στην Ελλάδα.

Στη σύγχρονη εποχή, οι κυβερνοεπιθέσεις έχουν αυξηθεί σε συχνότητα και επικινδυνότητα. Συνεπώς, η προστασία των ψηφιακών πόρων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι απολύτως κρίσιμη. Η Tictac υλοποίησε προηγμένες λύσεις κυβερνοασφάλειας για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως Backup, Disaster Recovery, Business Continuity και Email Security, ενισχύοντας την προστασία και την αποτροπή μόνιμης απώλειας των πολύτιμων δεδομένων της ομάδας σε περίπτωση κυβερνοεπίθεσης.

Ο Παναγιώτης Πιέρρος, Managing Director της TicTac, δήλωσε: “Είναι τιμή μας που επιλέχθηκε η TicTac για την υλοποίηση του έργου καθώς γνωρίζουμε ότι οι κυβερνοεπιθέσεις είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο. Ταυτόχρονα ως χορηγός του Παναθηναϊκού, θα είναι μεγάλη μας χαρά να παρακολουθήσουμε μαζί με τους συνεργάτες μας και τους πελάτες μας την πορεία της ομάδας από κοντά, στα γήπεδα και σε events. Για τα επόμενα τρία χρόνια η Tictac πρόκειται να αναβαθμίσει με τις υπηρεσίες την προστασία της ΠΑΕ Παναθηναικός καθώς οι κυβερνοαπειλές συνεχίζουν να εξελίσσονται και να αλλάζουν πρόσωπα. Γνωρίζω πλέον ότι είναι ασφαλής στα ικανά χέρια των μηχανικών μας και μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες αθλητικές ομάδες.