Σημαντικούς Ελληνικές και διεθνείς ομιλητές, θα φιλοξενήσει το IDC Leadership Tour 2013: Cloud Computing & Enterprise Mobility, που διοργανώνει η IDC την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013, στο ξενοδοχείο Intercontinental στην Αθήνα.

 

 

Συγκεκριμένα, βασικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι οι κ. κ. Γεώργιος Στεφανόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας, Massimo Maffeis, Work Force Management, Enel Distribution, Andrew Hicks, Research Manager, Telecoms & Networking, IDC CEMΑ και Ευάγγελος Καρανίκας, Research Analyst, IT Market, IDC Greece, Cyprus & Malta.

Τα βιογραφικά όλων των ομιλητών είναι διαθέσιμα στο http://idc-cema.com/cloudmobility13gr/speakers.

Το IDC Leadership Tour 2013: Cloud Computing & Enterprise Mobility υποστηρίζεται και φέτος από σημαντικές επιχειρήσεις: Airwatch, APC by Schneider Electric, NetApp, VMWARE.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους τους τελικούς χρήστες. Η συμμετοχή για τα στελέχη εταιρειών πληροφορικής είναι 200 ευρώ.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες επισκευθείτε: http://idc-cema.com/cloudmobility13gr ή επικοινωνήστε με την IDC στο τηλ. 210 7473674.