Οι λύσεις και οι υπηρεσίες ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του Προγράμματος  «ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ» (Vouchers)  του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας 

Πιστή στον σκοπό της να συνδέει την Ελληνική επιχειρηματική αγορά με τις νέες ψηφιακές τεχνολογίες, καθιστώντας τες διαθέσιμες, προσιτές,  προσβάσιμες και συστατικό δημιουργίας αξίας, η Info Quest Technologies δημιούργησε έναν Ψηφιακό Οδηγό Λύσεων και Υπηρεσιών, με στόχο να βοηθήσει τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το Πρόγραμμα  Ι  «ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ» (Vouchers)  του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας, για το οποίο οι αιτήσεις ξεκίνησαν στις 22 Ιουνίου.

Γνωρίζοντας τις ανάγκες και το επίπεδο ψηφιακής ωριμότητας των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στις οποίες απευθύνεται το πρόγραμμα, η Info Quest Technologies στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://godigital.infoquest.gr/   έχει διαμορφώσει, συγκεντρώσει και προτείνει στην ενότητα «Προτάσεις Λύσεων» συγκεκριμένες λύσεις, που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές και επίπεδα χρηματοδότησης του Προγράμματος, καθοδηγώντας με ουσιαστικό τρόπο τις επιχειρήσεις στις επιλογές τους. Παράλληλα, μέσω ενός έξυπνου Wizard  απλών ερωτήσεων (ενότητα «Βρείτε τη Λύση σας»), κάθε επιχείρηση μπορεί να διερευνήσει ποιες λύσεις προτείνονται ανάλογα με τις ανάγκες της.

Οι διαμορφωμένες λύσεις, αξιοποιούν κορυφαίες πλατφόρμες διεθνών οίκων όπως της Microsoft, της Acronis, της Red Hat, της Cisco,, κ.α. και δημοφιλείς και αναγνωρισμένες εφαρμογές ελληνικών Software Houses, όπως τις Εφαρμογές Εμπορικής Διαχείρισης Epsilon Smart της Εpsilon Net, καθώς και Apps όπως η  εφαρμογή ηλεκτρονικών υπογραφών CandiSign της TeamCandi. Οι λύσεις συνοδεύονται από υπηρεσίες που έχουν σχεδιάσει οι εμπειρογνώμονες της Info Quest Technologies, ώστε κάθε λύση να αξιοποιείται  άμεσα και στο μέγιστο βαθμό.

Ενδεικτικές λύσεις και Υπηρεσίες :

 1. Λύσεις Βελτίωσης της Λειτουργίας των Επιχειρήσεων
 • Ολοκληρωμένο portfolio εφαρμογών ηλεκτρονικής τιμολόγησης, εμπορικής διαχείρισης, επιχειρησιακά συστήματα ERP/CRM (Εpsilon Smart, Q-Zone κ.α.)
 1. Λύσεις Συνεργασίας και Παραγωγικότητας

Εργαλεία τηλεργασίας, αποθηκευτικός χώρος στο cloud, σουίτα Office και εφαρμογές αυτοματισμού και ψηφιοποίησης διαδικασιών, όπως

 • Πλατφόρμες Παραγωγικότητας (Μicrosoft 365 Basic, Standard, Premium, MS Teams, Cisco, Webex κ.α)
 • Εργαλεία Διαχείρισης Εργασιών (Site Visits, Company Approvals, HR Requests)
 1. Λύσεις Ηλεκρονικού Εμπορίου
 • Πλατφόρμες ηλεκτρονικού Εμπορίου (e-shops)
 1. Λύσεις Ασφάλειας & Εμπιστοσύνης
 • Διασφάλιση Επιχειρηματικής Συνέχειας (Acronis Cyber Protect & Backup)
 • Aσφάλεια πρόσβασης σε εφαρμογές & δεδομένα (Εnterprise Mobility & Security)
 • Eργαλεία Διαχείρισης Εργασιών & Ηλεκτρονικές Υπογραφές (DocuSign, CandiSign)
 • Aσφάλεια Τελικών χρηστών (Endpoint Protection)

Όλες οι λύσεις και οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες από το πανελλαδικό δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της Info Quest Technologies, που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή, δίπλα σε κάθε Ελληνική επιχείρηση σε όλη την επικράτεια.

«Σήμερα περισσότερο από ποτέ, αναλαμβάνουμε την ευθύνη και τη δέσμευση ως σύμβουλοι και  συνεργάτες να εμπνεύσουμε και να καθοδηγήσουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις στο επόμενο βήμα της ψηφιακής τους αναβάθμισης. Όραμά μας στην Info Quest Technologies είναι, να πρωτοστατήσουμε μαζί με τους συνεργάτες μας στην προσπάθεια μετασχηματισμού της Ελληνικής αγοράς, οδηγώντας τη χώρα μας ανάμεσα στους πρωτοπόρους  της νέας εποχής», δήλωσε ο κ. Δημήτρης Εφορακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Info Quest Technologies.

 Σχετικά με το Πρόγραμμα  

Το Πρόγραμμα «ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ» (Vouchers)  του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας,  που έχει ως στόχο την  ψηφιακή ωρίμανση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων της χώρας, που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων, επιδοτεί με τη μορφή ηλεκτρονικών επιταγών (vouchers) την προμήθεια ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών.  Η επιδότηση ανέρχεται στο 90% της επιλεγμένης επένδυσης και κυμαίνεται, ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης, από €900 έως €18.000. Ο προϋπολογισμός του προγράμματος, το οποίο χρηματοδοτείται στο σύνολό του από τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης, ανέρχεται σε 180.000.000€ και οι δυνητικοί δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από 22 /6/2022, έως 14/9 2022.  Περισσότερα για το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα: https://digitalsme.gov.gr

 

To έργο/δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικoύ Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.