Η GCC Hellas, επίσημος διανομέας των λύσεων της Infrascale σε Ελλάδα & Κύπρο, παρουσιάζει μια πλήρη σειρά λύσεων Backup & ανάκτησης δεδομένων.

Ο χρόνος μετά την επίθεση ισούται με απώλεια δεδομένων, απώλεια ωφέλιμου χρόνου παραγωγικότητας και φυσικά, σημαντικό κόστος. Μη χάνετε άλλο χρόνο. Ξεκινήστε την ανάκτηση των δεδομένων άμεσα.

H μη σωστή λειτουργία ενός server, ένα ανθρώπινο σφάλμα, οι συνέπειες μίας φυσικής καταστροφής, ή μία κακόβουλη δραστηριότητα (ransomware), μπορούν να προκαλέσουν απρόβλεπτο κόστος για ένα γραφείο ή μία επιχείρηση. Το απρόβλεπτο κόστος, δεν μεταφράζεται μόνο οικονομικά. Μπορεί να σημαίνει και απρόβλεπτο χρόνο διακοπής της ομαλής λειτουργίας ενός τμήματος ή ολόκληρης της επιχείρησης.

Σύμφωνα με την Gartner, το μέσο κόστος διακοπής λειτουργίας – περιλαμβάνοντας όλους τους βασικούς κλάδους – είναι 5.000 ευρώ ανά λεπτό. Δηλαδή περίπου 300.000 ευρώ την ώρα!

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας και ανακτήστε τα δεδομένα σας, καθώς και τις κρίσιμες υποδομές που διαχειρίζονται τα data, μέσω virtual machines ή physical servers – τοπικά ή στο cloud.

H Infrascale, έρχεται να προσφέρει τη λύση Infrascale Backup & Disaster Recovery (IBDR), μια υβριδική λύση ανάκτησης δεδομένων (Cloud or Local), η οποία συμβάλλει ουσιαστικά στη μείωση του χρόνου διακοπής λειτουργίας που προκαλείται από σφάλματα διακομιστή, επιθέσεις ransomware ή φυσικές καταστροφές. Η λύση IBDR προσφέρει απλή και γρήγορη διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς αρχείων και φακέλων , Servers και Virtual Machines failover και failback.

Γρήγορη επιστροφή στην λειτουργικότητα

Η Infrascale γνωρίζει ότι, ενώ η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας είναι σημαντική, η ταχύτητα ανάκτησης είναι αυτή που κρατά τους IT Administrators σε εγρήγορση. Το Infrascale Backup & Disaster Recovery παρέχει έναν κορυφαίο για τα δεδομένα του κλάδου, χρόνο ετοιμότητας εκκίνησης για failover, το οποίο είναι κατά μέσο όρο δύο λεπτά, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για γρήγορη επιστροφή στη λειτουργικότητα.

Η επιλογή για πραγματοποίηση των διαδικασιών είτε local ή in-cloud, είναι δική σας. Το IBDR παρέχει επίσης το πλαίσιο για απεριόριστο ιστορικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας – μειώνοντας τον κίνδυνο απώλειας δεδομένων από ανθρώπινο λάθος, καταστροφή δεδομένων, κακόβουλο λογισμικό και κενά στις πολιτικές ασφάλειας.

DR Testing Confidence – Unlimited / Unfettered

Σε περιόδους αβεβαιότητας οι επαγγελματίες πληροφορικής χρειάζονται επιβεβαίωση ότι τα δεδομένα τους προστατεύονται. Γνωρίζουν ότι οι λειτουργίες μπορούν (και θα) να σταματήσουν όταν προκύψουν προβλήματα – όπως φυσική καταστροφή, σφάλματα εργαζομένων ή επιθέσεις ransomware. Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση, είναι να προετοιμαστείτε για αυτήν, εκ των προτέρων. Με το unlimited disaster recovery and failover testing, δεν απαιτείται κάποιο declaration και δεν θα βρεθείτε προ εκπλήξεων, όταν συμβεί μια πραγματική έκτακτη ανάγκη. Το σημαντικότερο είναι ότι  δεν υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις για δοκιμές ή για spin-up στη συσκευή ή στο cloud.

Management Peace Of Mind

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και η ανάκτηση κρίσιμων συστημάτων είναι υψίστης σημασίας για τους IT admins. Ωστόσο, εξίσου σημαντικό είναι να υπάρχει μια λύση που να είναι εύκολη στη διαχείριση. Το Infrascale Backup & Disaster Recovery παρέχει κεντρική διαχείριση και παρακολούθηση μέσω του πίνακα ελέγχου διαχείρισης Infrascale. Αποτελεί μια ενιαία υπηρεσία για όλες τις ανάγκες δημιουργίας και ανάκτησης αντιγράφων ασφαλείας και περιλαμβάνει τη δυνατότητα να ορίσετε ρυθμίσεις και χρονοδιαγράμματα.

Σχετικά με την GCC

Η GCC Hellas λειτουργεί στην Ελλάδα από τον Μάρτιο του 2013, ως διανομέας και σύμβουλος τεχνολογίας έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο από System Integrators και Resellers σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο. Η τεχνογνωσία και εμπειρία μας σε τεχνολογίες δικτύων και ασφάλειας, μας δίνουν την δυνατότητα να υποστηρίξουμε μικρούς ή μεγάλους συνεργάτες να σχεδιάσουν, να πωλήσουν και να υλοποιήσουν με επιτυχία έργα ανεξάρτητα από μέγεθος και πολυπλοκότητα.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα τα προϊόντα και τις λύσεις Infrascale, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την GCC Hellas, επίσημο διανομέα της Infrascale σε Ελλάδα και Κύπρο. https://gcc.net.gr/ | 11b Konitsis Str. Marousi 15125, Athens – Greece | Phone: (+30) 210 4441 300 | Email: info.gr@gcc.net.gr