Η Canon σε συνεργασία με την Intersys  παρουσιάζει την πλατφόρμα Cloud Workspace Collaboration που συνδυάζει εργαλεία συνεργασίας με αυτοματοποίηση διεργασιών για καθημερινές επιχειρηματικές εργασίες όπως η επεξεργασία τιμολογίων, η διαχείριση συμβάσεων, η ψηφιοποίηση του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού. H πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ έντυπου και ψηφιακού περιβάλλοντος και να επεκτείνουν τις λειτουργικές τους ικανότητες σε διαφορετικά εργασιακά περιβάλλοντα, μέσα και έξω από το γραφείο.

Με κεντρικό άξονα τη νέα πλατφόρμα, αλλά και συνολικά τις λύσεις που παρέχει η Canon για να υποστηρίξει τον υβριδικό χώρο, η Canon σε συνεργασία με την Intersys οργάνωσαν πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία μια διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «H νέα πραγματικότητα μεταξύ γραφείου και τηλεργασίας». Η Intersys παρέχει αποκλειστικά για την Ελλάδα τις λύσεις αυτές. Στην εκδήλωση αυτή στελέχη της Canon και της Intersys εξέθεσαν, με συγκεκριμένα, οπτικοποιημένα και πρακτικά παραδείγματα πως η λύση Cloud Workspace Collaboration βοηθά μια εταιρεία να διαχειρίζεται πληροφορία σχετική με τα τιμολόγια και τις συμβάσεις της, τα παραστατικά και οποιοδήποτε έγγραφο αφορά το προσωπικό της, αλλά και την παρακολούθηση της.

«Οι επιχειρήσεις σήμερα, είναι συνηθισμένο να ακολουθούν ένα συνδυασμό ψηφιακών και έντυπων διαδικασιών καθώς εξελίσσονται προς την ψηφιοποίηση. Αλλά για να διασφαλίσουν ότι οι πληροφορίες θα εξακολουθήσουν να διαχειρίζονται αποτελεσματικά στα νέα υβριδικά εργασιακά περιβάλλοντα, χρειάζονται εργαλεία για να διατηρήσουν βέλτιστες πρακτικές στη διαχείριση πληροφοριών, ανεξάρτητα από το πότε τις χρειάζονται ή σε ποιο σημείο τις χρειάζονται», αναφέρει ο Aleksander Bende, Solutions Business Consultant at Canon CEE GmbH.

Οι μεταβαλλόμενες ανάγκες των σημερινών εργαζομένων και επιχειρήσεων βρέθηκαν στο επίκεντρο του σχεδιασμού της Canon για αυτή τη νέα πλατφόρμα. Η λύση λογισμικού Canon Cloud Workspace Collaboration αντιπροσωπεύει έναν εύκολο, έξυπνο, συμβατό τρόπο διαχείρισης εγγράφων και διαδικασιών που είναι κρίσιμα για τις επιχειρήσεις στον τομέα της επεξεργασίας τιμολογίων, της διαχείρισης συμβάσεων και της ψηφιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και χαμηλότερο κόστος, χωρίς την ανάγκη πολύπλοκων υποδομών ΙΤ. Αυτό είναι χρήσιμο για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους που έχουν περιορισμένη εσωτερική υποστήριξη ΙΤ, κάτι που δυσχεραίνει την ανάπτυξη ή τη διατήρηση σύνθετων τεχνολογικών λύσεων για την υποστήριξη εργαζομένων εξ’ αποστάσεως. Εκτός από τις προκαθορισμένες διαδικασίες, η υπηρεσία cloud της Canon μπορεί να υποστηρίξει οποιαδήποτε διαδικασία που σχετίζεται με έγγραφα κρίσιμης σημασίας για κάθε επιχείρηση, όπου απαιτείται ενέργεια του χρήστη.

Η πλατφόρμα συνεργασίας Canon Cloud Workspace Collaboration είναι μέρος των ολοκληρωμένων προτάσεων της Canon για τον Υβριδικό Χώρο Εργασίας, φέρνοντας πολλά πλεονεκτήματα σε επιχειρήσεις που είναι έτοιμες να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις του αύριο, βοηθώντας τις να μεγιστοποιήσουν την ικανότητά τους να εκτελούν διοικητικές εργασίες μέσω αυτοματισμού.

«Μια αυτοματοποιημένη διαδικασία που περιλαμβάνει παραλαβή, επικύρωση και έγκριση εισερχόμενων τιμολογίων επιτρέπει στους οργανισμούς να επιταχύνουν τις συνολικές διαδικασίες που αφορούν σε πληρωμές λογαριασμών έως και 50%. Επιπλέον, οι καθυστερήσεις στη διαδικασία logistics, που συνήθως δημιουργούνται στην απομακρυσμένη εργασία, ξεπερνιούνται και οι καθαυτές επιχειρηματικές δραστηριότητες βελτιώνονται σημαντικά», αναφέρει ο Aleksander Bende.

Η λύση Cloud Workspace Collaboration αντιμετωπίζει εξίσου αποτελεσματικά τις προκλήσεις στην διαχείριση επιχειρηματικών συμβάσεων, αυτοματοποιώντας πλήρως την ψηφιοποίηση εγγράφων ή βοηθώντας όλα τα τμήματα της σύγχρονης επιχείρησης να γίνουν πιο αποτελεσματικά και οικονομικά αποδοτικότερα, εξαλείφοντας τις μη αυτόματες ροές εργασίας εγγράφων: από τα τμήματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, τα νομικά τμήματα, το ΙΤ, το λογιστήριο μέχρι και τα logistics, αλλά και ακόμη περαιτέρω, η ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης ψηφιακών εγγράφων και αυτοματισμού της Canon είναι απολύτως προσαρμόσιμη και ευέλικτη, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται απολύτως στις εξειδικευμένες ανάγκες οποιασδήποτε επιχείρησης.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις λύσεις για συνδεδεμένους, ασφαλείς και αυτοματοποιημένους Υβριδικούς Χώρους Εργασίας.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και παρακολουθήστε την μαγνητοσκοπημένη εκδήλωση εδώ: https://www.canon.gr/business/insights/webinars/hybridworkspace/