Η ManageEngine (www.manageengine.com), πρωτοπόρος εταιρεία ανάπτυξης λογισμικών ασφάλειας και διαχείρισης Πληροφοριακών Συστημάτων, σε συνεργασία με την Channel IT (www.channel-it.com), αποκλειστικό διανομέα των λύσεων της κατασκευάστριας εταιρείας για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, ανακοινώνουν τη διεξαγωγή του ManageEngine ITOM Virtual Seminar 2023.

Σε ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο και διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, η σωστή διαχείριση των στοιχείων της υποδομής Πληροφορικής, είναι προαπαιτούμενο για κάθε οργανισμό που θέλει να παραμένει ανταγωνιστικός, ασφαλής και να διασφαλίζει επιχειρησιακή συνέχεια. Η πραγματική πρόκληση, όμως, είναι η συσχέτιση των δεδομένων απόδοσης των λειτουργιών Πληροφορικής με όλες τις επιχειρησιακές εκφάνσεις. Εδώ είναι που μπαίνουν στην εξίσωση οι λύσεις IT Operations Management.

Αν η υποδομή πληροφοριακών συστημάτων είναι η καρδιά μιας επιχείρησης, τότε οι λειτουργίες που απορρέουν από την Πληροφορική, αποτελούν σίγουρα την ραχοκοκαλιά, καθώς καθορίζουν τη σταθερότητα ολόκληρου του οργανισμού. Είτε πρόκειται για συσκευές δικτύου, διακομιστές ή εφαρμογές, μια απρόσεκτη κίνηση μπορεί να έχει ανεπιθύμητο αντίκτυπο στο περιβάλλον Πληροφορικής και κατ’ επέκταση σε όλη την επιχείρηση.

Το θεματικό σεμινάριο ManageEngine ITOM Virtual Seminar 2023, έχει στόχο να αναδείξει πώς η υιοθέτηση λύσεων ITOM διευκολύνει τις ομάδες Πληροφορικής να αποκτήσουν μεγαλύτερη και εις βάθος ορατότητα στις επιχειρησιακές λειτουργίες, αλλά και πώς αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη και η Μηχανική Μάθηση, θα βελτιστοποιήσουν καθημερινές λειτουργίες, θα αντλήσουν επιχειρηματική ευφυία και θα προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία στον τελικό χρήστη.

Το διαδικτυακό σεμινάριο που αφορά την Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 27 Ιουνίου στις 11:00 (EEST). Για να δείτε το πρόγραμμα και να εγγραφείτε δωρεάν, πατήστε στο ακόλουθο link: https://webinars.manageengine.com/itom-virtual-event-europe-2023#/?affl=ITSecPRO