Επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της στην καινοτομία και την τεχνολογική πρόοδο στον τομέα της ναυτιλίας, η Cysoft, με την αμέριστη υποστήριξη και συνεργασία της Channel IT, ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία την πρώτη παρουσία της στην κορυφαία ναυτιλιακή έκθεση «Ποσειδώνια», που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 3-7 Ιουνίου 2024, στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Το περίπτερο της εταιρείας προσέλκυσε σημαντικό ενδιαφέρον από επισκέπτες και επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τα στελέχη της Cysoft για τις καινοτόμες λύσεις διαχείρισης και ασφάλειας υποδομών Πληροφορικής της ManageEngine, καθώς και την εξειδικευμένη εφαρμογή τους στις ανάγκες της ναυτιλιακής βιομηχανίας. Παράλληλα, παρουσιάστηκαν στο κοινό οι πρωτοπόρες πλατφόρμες DMARC Right και EndpointOne που έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με την Channel IT.

Μεταξύ των κορυφαίων στελεχών και των εξεχουσών προσωπικοτήτων του κλάδου που τίμησαν με την παρουσία τους το περίπτερο της Cysoft, ξεχώρισε η από κοινού επίσκεψη που πραγματοποίησαν η Υφυπουργός Ναυτιλίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Μαρίνα Χατζημανώλη με τον Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας σε Ελλάδα και Αλβανία, κ. Σταύρο Αυγουστίδη.

Στον απόηχο της συμμετοχής της Cysoft στα «Ποσειδώνια 2024», η Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας κ. Αλέξια Χριστοφή, δήλωσε: «Η παρουσία μας στη φετινή έκθεση ήταν πολύ σημαντική, καθώς με δόθηκε η ευκαιρία να συναντήσουμε πελάτες μας από τον ναυτιλιακό κλάδο και να ενισχύσουμε περαιτέρω τις μεταξύ μας σχέσεις. Έχω άριστες εντυπώσεις από τη διοργάνωση, την ποιότητα των επισκεπτών και τις παράλληλες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν».

Από την πλευρά του, ο κ. Χριστόφορος Χριστοφή, Διευθύνων Σύμβουλος της Channel IT, ανέφερε: «Θεωρώ ότι τα Ποσειδώνια είναι μια μεγάλη έκθεση, εφάμιλλη ανάλογων που γίνονται στο εξωτερικό, με ιδιαίτερη βαρύτητα τόσο για την ελληνική, όσο και τη διεθνή ναυτιλία». Για την παρουσία της Κύπρου στα Ποσειδώνια 2024, ο κ. Χριστοφή σχολίασε: «Ήταν μια πολύ αξιοπρεπής παρουσία και θα ήταν ευχής έργο να δούμε ακόμα περισσότερες Κυπριακές εταιρείες να συμμετέχουν μελλοντικά, είτε με αυτόνομη εκθεσιακή παρουσία, είτε ως μέλη του εθνικού περιπτέρου».