Πραγματοποιήθηκε  στις 17 Οκτωβρίου 2023, στον Ελληνικό κόσμο, το Fortinet Security Day 2023.

Το παρόν έδωσαν πάνω από 800 στελέχη, με εκπροσώπους της πολιτείας, της αγοράς τεχνολογίας, πελάτες και συνεργάτες της Fortinet. Οι ειδικοί σε θέματα ασφάλειας, απάντησαν στο κεντρικό ερώτημα της εκδήλωσης, αν είναι εφικτό να προβλέψουμε τις μελλοντικές απειλές από τον κυβερνοχώρο και να προστατεύσουμε τα ψηφιακά μας περιουσιακά στοιχεία.

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις τελευταίες τάσεις της αγοράς στον τομέα του cybersecurity, από τους κορυφαίους του τομέα, ενώ στα παράλληλα workshops, συνεργάτες της Fortinet παρουσίασαν τις λύσεις τους.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα με πάνω από 800 συμμετέχοντες, παρουσιάστηκαν όλες οι νέες τάσεις σε σχέση με την ασφάλεια δεδομένων σε συνάρτηση με τον ψηφιακό μετασχηματισμό.  Την εκδήλωση χαιρέτισε εκ μέρους της πολιτείας με ομιλία του ο κος Θωμάς Δομπρίδης, Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Κυβερνοασφάλειας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, το παρόν έδωσαν και υψηλόβαθμα στελέχη της Fortinet στο εξωτερικό όπως ο Patrick Grillo Senior Director – Solutions Marketing, ο Benjamin Meier – Director Business Development SecOps Solutions, ο Stephane Monboisset SASE Competence Center Business Leader – Emerging & APJ και ο Geri Revay Security Researcher της Fortinet.

Οι οργανισμοί σε όλο τον κόσμο εκμεταλλεύονται σήμερα την τεχνολογία περισσότερο από ποτέ και αλλάζουν ουσιαστικά τον τρόπο λειτουργίας τους, βασιζόμενοι στις λύσεις και τα προϊόντα που έχει να προτείνει η Fortinet, όπως το Fortinet Security Fabric καθώς και το Secure SD-WAN.

Την εκδήλωση στήριξαν χορηγικά οι εταιρίες Active, Adacom, Neurosoft, Performance και Pronet ως Platinum χορηγοί αλλά και οι ADAPTIT, Algosystems, Byte, Dataplex, Infinitum, Intracom-Telecom, InTTrust, OfficeLine, Console connect by PCCW, Space και Tototheo Maritime ως Gold sponsors.
Το ISC2 Hellenic Chapter, η AMMITEC αλλά και το Women4Cyber παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ως supporters.
Φυσικά, και στο φετινό Fortinet Security Day συμμετείχαν ενεργά και οι επίσημοι διανομείς της Fortinet, GCC Hellas και Ideal Technology.

«Όταν το cloud, το Internet of Things (IoT) και το mobility αποτελούν τεχνολογίες αιχμής, οι ατομικές και συλλογικές επιπτώσεις ως προς την ασφάλεια, μπορούν υπονομεύσουν οποιαδήποτε προσπάθεια μετασχηματισμού. Η αποστολή της Fortinet είναι να είναι ηγέτης τόσο ως προς την καινοτομία, όσο και στην απλοποίηση των υποδομών κάθε οργανισμού φέρνοντας την σύγκληση στο δίκτυο, το ΟΤ, το cloud, το edge με την ασφάλεια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας τίμησαν με την παρουσία τους το σύνολο της αγοράς, πελάτες και συνεργάτες, αλλά και τελικοί χρήστες των λύσεων της Fortinet», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κος Λεωνίδας Τουγιαννίδης, Regional Director της Fortinet σε Ελλάδα, Κύπρο και Ουγγαρία.

Βραβεύσεις 

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με την βράβευση των συνεργατών της Fortinet, την οποία παρουσίασε η Δήμητρα Τριανταφύλλου, Channel Sales Manager της Fortinet για Ελλάδα και Κύπρο. Επιβραβεύτηκαν συνεργασίες που ξεχώρισαν σε διαφορετικούς τομείς των δραστηριοτήτων της Fortinet τη περασμένη χρονιά.

Σχετικά με τις βραβεύσεις έχουμε λάβει τις εξής ενημερώσεις από εταιρίες


H Dataplex βραβεύτηκε από τη Fortinet ως  “TOP Advanced Partner of the Year 2022”


H Dataplex βραβεύτηκε από τη Fortinet ως  “TOP Advanced Partner of the Year 2022” στο πλαίσιο της διαρκούς ανόδου των πωλήσεων της σε συνδυασμό με την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών. Η άριστη συνεργασία DataplexFortinet και η διαρκής εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού στα προϊόντα της Fortinet αποτέλεσαν επιπρόσθετες δυνάμεις που οδήγησαν στη βράβευση αυτή. Μελλοντικά, αναμένεται η συνέχιση της διαρκούς ανάπτυξης της συνεργασίας με στρατηγικές επενδύσεις σε εκπαίδευση, κατάρτιση και διεύρυνση του μεριδίου αγοράς.


Η Office Line αναδείχθηκε Cloud Partner of the Year της Fortinet στην Ελλάδα

 Η Office Line Α.Ε., αναγνωρισμένη ηγέτιδα εταιρεία παροχής λύσεων cloud και Ψηφιακού Μετασχηματισμού, ανακηρύχθηκε ως Cloud Partner of the Year της Fortinet στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του Fortinet Security Day 2023, που πραγματοποιήθηκε στις 17 Οκτωβρίου 2023, στο συνεδριακό χώρο «Ελληνικός Κόσμος».

Η διάκριση αυτή αποτελεί μια ακόμη επιβεβαίωση της εξαιρετικής συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών, καθώς και της υψηλής εξειδίκευσης και ποιότητας των λύσεων Cloud Security που προσφέρει η Office Line βασιζόμενη στις καινοτόμες τεχνολογίες της Fortinet. Παράλληλα, η συστηματική επένδυση της Office Line στον τομέα της Κυβερνοασφάλειας, σε συνδυασμό με την “Cloud First” στρατηγική της,  την καθιστούν την καταλληλότερη εταιρεία συνεργασίας στον χώρο του Cloud Security, συνδυάζοντας καινοτομία, τεχνογνωσία και ηγετικό ρόλο.

Η Office Line είναι ο πρώτος εξειδικευμένος συνεργάτης Fortinet Cloud Security στην Ελλάδα, διαθέτοντας το υψηλότερο επίπεδο πιστοποίησης και τους περισσότερους πιστοποιημένους μηχανικούς στη χώρα. Μέσω των λύσεων Cloud Security της Fortinet, η Office Line προσφέρει στους πελάτες της μια ολοκληρωμένη και ασφαλή υποδομή Cloud, που καλύπτει όλες τις ανάγκες για προστασία, διαχείριση και βελτιστοποίηση των δεδομένων και των εφαρμογών τους στο Cloud.

Η Office Line διαθέτει επίσης μια μοναδική εμπειρία και γνώση στην υλοποίηση λύσεων Cloud Security για διάφορους κλάδους, ενώ έχει επιδείξει την τεχνική ικανότητα και τη δυνατότητά της να σχεδιάσει, να εγκαταστήσει και να διαμορφώσει τις λύσεις της Fortinet, αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητες του Fortinet Security Fabric.

Ο κ. Παναγιώτης Κουρής, CEO της Office Line, δήλωσε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτή τη διάκριση, που αντανακλά την επάρκεια, την αξιοπιστία και την καινοτομία που χαρακτηρίζουν τις λύσεις Cloud Security που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Η Fortinet είναι ένας στρατηγικός μας συνεργάτης, με τον οποίο συνεργαζόμαστε για να δημιουργήσουμε τις πλέον ασφαλείς και αποδοτικές λύσεις Cloud για την ψηφιακή μετάβαση των επιχειρήσεων. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Fortinet για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή της και να δεσμευτούμε ότι θα συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε στον τομέα του Cloud Security».

Ο κ. Λεωνίδας Τουγιαννίδης, Περιφερειακός Διευθυντής της Fortinet για την Ελλάδα και την Κύπρο, δήλωσε: “Η Office Line είναι ένας από τους πλέον σημαντικούς και αξιόλογους συνεργάτες μας στην Ελλάδα, με μια εξαιρετική εξειδίκευση και εμπειρία στις λύσεις Cloud Security. Η διάκρισή της ως Cloud Partner of the Year αντανακλά την προσπάθειά της να προσφέρει στους πελάτες της τις καλύτερες και πιο ασφαλείς λύσεις Cloud, βασιζόμενη στη φιλοσοφία και την τεχνολογία της Fortinet. Θέλουμε να συγχαρούμε τη Office Line για αυτό το επίτευγμα. Είναι μεγάλη μας χαρά και ικανοποίηση να οδηγούμε την ψηφιακή επιτάχυνση των οργανισμών στην Ελλάδα, με τόσο αξιόπιστους και ικανούς συνεργάτες”.  


Βράβευση της IDEAL Technology ως «Distributor of the Year» από τη Fortinet

Η IDEAL Technology, ένας από τους μεγαλύτερους και πιο έμπειρους διανομείς τεχνολογίας στην Ελλάδα για περισσότερο από 3 δεκαετίες, ανακηρύχθηκε και βραβεύθηκε ως “Διανομέας της Χρονιάς” από την εταιρία Fortinet, leader στον τομέα της κυβερνοασφάλειας και ευρέως γνωστή για την εξειδίκευσή της στην παροχή αξιόπιστων λύσεων για την προστασία των δικτύων και των συσκευών από κυβερνοεπιθέσεις.

H βράβευση έγινε στα πλαίσια του ετήσιου συνεδρίου Fortinet Security Day 2023, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Οκτωβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», με το θέμα του φετινού συνεδρίου να εστιάζει στην ανάγκη για την προστασία των ψηφιακών περιβαλλόντων από δυνητικές κυβερνοαπειλές.

Το βραβείο Distributor of the Year” παρέλαβαν από τον από τον κ. Λεωνίδα Τουγιαννίδη, Regional Director της Fortinet σε Ελλάδα, Κύπρο και Ουγγαρία, η κ. Δέσποινα Κοραλή, Channel Sales Manager, και ο κ. Κωνσταντίνος Μπουλαλάς, Product Manager της IDEAL Technology.

Η βράβευση αυτή αποτελεί αναγνώριση της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης ολόκληρης της ομάδας της IDEAL Technology στον τομέα της κυβερνοασφάλειας. Θέλουμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες προς την Fortinet για την τιμητική διάκριση, καθώς και στους συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς την εταιρεία μας.

Στο συνέδριο Fortinet Security Day 2023 που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και πλήθος συμμετεχόντων, οι ειδικοί σε θέματα ασφάλειας της Fortinet παρουσίασαν διαλέξεις και σεμινάρια για την πρόληψη των κυβερνοεπιθέσεων και την προστασία των ψηφιακών περιβαλλόντων, ενώ βασικός τους στόχος ήταν η ενημέρωση για τις τρέχουσες απειλές στον κυβερνοχώρο αλλά και η παρουσίαση αποδεδειγμένων πρακτικών για την αντιμετώπισή τους.