Με απόλυτη επιτυχία και ρεκόρ προσέλευσης ολοκληρώθηκαν οι εργασίες των συνεδρίων ManageEngine ITCON 2023, που διοργανώθηκαν σε τέσσερις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου, κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.

Την «ναυαρχίδα» των θεματικών εκδηλώσεων της ManageEngine που πραγματοποιείται σε ετήσια βάση με την συνεργασία της Channel IT Ltd., αποκλειστικού διανομέα των προϊόντων της ManageEngine σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, παρακολούθησαν περισσότεροι από 250 επαγγελματίες της Πληροφορικής, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λευκωσία και Λεμεσό.

Μέσα από το περιεχόμενο του συνεδρίου, αναδείχθηκαν οι τελευταίες τάσεις του κλάδου, ενώ οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις βέλτιστες πρακτικές ασφάλειας και διαχείρισης υποδομών Πληροφορικής που εφαρμόζονται με επιτυχία σε εταιρείες και οργανισμούς σε όλον τον κόσμο, αλλά και να γνωρίσουν τις καινοτόμες λύσεις Πληροφορικής που προσφέρει η ManageEngine.

Εξάλλου, στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων, συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη Πληροφορικής από εταιρείες που εμπιστεύονται τις λύσεις της ManageEngine, παρουσιάζοντας την εμπειρία χρήσης των προϊόντων καθώς και τους τρόπους με τους οποίους έχουν βελτιώσει τις καθημερινές λειτουργίες των τμημάτων τους.

Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση της Αθήνας έλαβαν μέρος οι κ.κ. Διονύσης Μασταύραλης, IT Manager και Ιωάννης Καραμπξόγλου, System Administrator της ERGO Hellas, ενώ στην Θεσσαλονίκη, ο κ. Πάνος Κοσμίδης, IT Manager της Olympia Electronics. Αντίστοιχα, στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Κύπρο, το «παρών» έδωσαν ο κ. Ανδρέας Κυρίλλου, Systems Engineer της Astrobank στο event της Λευκωσίας και ο κ. Άριστος Αθηνοδώρου, IT Supervisor της Island Oil, σε αυτό της Λεμεσού.

Στο περιθώριο των εκδηλώσεων ManageEngine ITCON 2023, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Channel IT Ltd. κ. Χριστόφορος Χριστοφή, δήλωσε: «Πρόθεσή μας, είναι να δημιουργήσουμε ένα σημείο συνάντησης για όλους τους επαγγελματίες της Πληροφορικής, που θέλουν να βρίσκονται μπροστά από τις εξελίξεις κι όχι απλώς να τις παρακολουθούν. Η μεγάλη επιτυχία που γνώρισαν οι φετινές εκδηλώσεις ManageEngine ITCON, με την ιδιαίτερα αυξημένη απήχησή τους στους επαγγελματίες της Πληροφορικής, αποτελούν μια πολύ ισχυρή παρακαταθήκη για το μέλλον και θέτουν τις βάσεις προς αυτήν την κατεύθυνση.»