Η  Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College σε συνεργασία με την Q-Training, διοργανώνει  σεμινάριο με θέμα Ethical Hacking: «Μεθοδολογία Επιθέσεων Hackers. Εταιρική Στρατηγική ασφάλειας και μηχανισμοί προστασίας των  δεδομένων της Επιχείρησης». Το σεμινάριο θα διεξαχθείς Σάββατο 10 και 17 Μαρτίου 2012, ώρα 09:00-17:00 και η διάρκεια του είναι δεκαέξι ώρες.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι, να κατανοήσουν οι συμμετέχοντες τον τρόπο που λειτουργούν οι hackers και τα εργαλεία που χρησιμοποιούν ώστε να είναι σε θέση να αναπτύξουν μια αποτελεσματική και αξιόπιστη εταιρική πολιτική ασφαλείας. 
Οι θεματικές ενότητες του σεμιναρίου περιλαμβάνουν: Hackers Profiling, Hackers Methodology, Hackers Techniques, Target identification and Information Gathering Techniques, Vulnerability Analysis Techniques and tools, Exploitation Techniques, Operation Techniques.
 
Η μεθοδολογία υλοποίησης του σεμιναρίου περιλαμβάνει: Διάγνωση αναγκών και   σχηματισμό προφίλ συμμετεχόντων πριν την έναρξη του σεμιναρίου , χρήση ενεργητικών εκπαιδευτικών τεχνικών, υλοποίηση σε σύγχρονο εργαστήριο Πληροφορικής.

 

Ο μέγιστος αριθμός  συμμετεχόντων έχει καθοριστεί στα  20 άτομα. Σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχεται εκπαιδευτικό υλικό (βιβλίο και σημειώσεις εισηγητή) και βεβαίωση παρακολούθησης. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης προσφέρεται Coffee break. 

Η αξία συμμετοχής είναι:   για Φοιτητές Mediterranean College/ Ομίλου ΞΥΝΗ € 150, για Φοιτητές ΑΕΙ, ΤΕΙ, Κολεγίων,  € 200, Συνεργάτες/ Απόφοιτοι Ομίλου ΞΥΝΗ € 200, Επαγγελματίες € 250.
 
Για περισσότερες πληροφορίες – εγγραφές: κα Κέλλυ Αδάμη, καθημερινά 11.00-19.00, έως Παρασκευή 2/3/12 (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας), τηλ.  210 88 99 658, 210 88 99 600, 
kadami@medcollege.edu.gr