< αποθηκευτικού χώρου, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να έχουν μαζί τους τα βίντεο, τις φωτογραφίες και τη μουσική τους, όπου κι αν πάνε. Το χαμηλό βάρος και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, έως , κάνουν μια μέρα στην πόλη πιο εύκολη και παραγωγική. Όταν φθάνει η ώρα της μετάβασης στην ψυχαγωγία, η οθόνη με σχεδίαση edge-to-edge και η ευρεία γωνία θέασης αποτελούν ιδανικά χαρακτηριστικά για παρακολούθηση τηλεοπτικών σειρών ή ταινιών σε κατάσταση tablet ή tent. Η τεχνολογία Waves MAXXAudio ολοκληρώνει την καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας προσφέροντας εξαιρετικά ρεαλιστική ηχητική απόδοση.

 

2 Χρόνια εγγύηση Dell Next Business Day& τεχνική υποστήριξη Dell

Η Dell προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία τεχνολογίας περιλαμβάνοντας σε όλα τα προϊόντα της εγγύηση 2 ετών Dell Next Business Day, με επίσκεψη του τεχνικού την επόμενη* εργάσιμη ημέρα στο χώρο του πελάτη.

 

*H διαθεσιμότητα της υπηρεσίας ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή.

Διαθεσιμότητα

  • To νέο σύστημα Dell Inspiron 11 2-in-1 σειρά 3000 είναι διαθέσιμo από ένα εκτεταμένο δίκτυο αλυσίδων ηλεκτρονικών συσκευών και καταστημάτων λιανικής πώλησης και το ευρύ δίκτυο συνεργατών Dell PartnerDirect. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στη διεύθυνση www.dell.gr.