Η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος, (www.acepower.gr) επίσημη αντιπρόσωπος της Ιταλικής εταιρίας RIELLO UPS, ανακοινώνει τις ακόλουθες νέες προσθήκες προϊόντων στην ευρεία γκάμα της. Το UPS SENTRYUM στο οποίο επεκτείνεται η ισχύς του με νέες εκδόσεις 60-80-100-120 KVA, τη νέα καινοτόμα σειρά Modular Multi Power2 και τη νέα κάρτα δικτύου NetMan 208, που αποτελεί την εξέλιξη της κάρτας NetMan 204.

Το UPS Sentryum προσφέρει τη γνωστή επιλογή διαφορετικών εκδόσεων (Compact, Active, Xtend), ενώ οι μεγαλύτερες εκδόσεις 80-120 KVA φιλοξενούνται σε ένα νέο ειδικό ερμάριο. Με την αναβάθμιση αυτή το UPS Sentryum καθίσταται η ιδανική λύση για ένα ευρύτερο φάσμα κρίσιμων εφαρμογών.

Η  νέα προσθήκη στα Modular UPS η σειρά Multi Power2, έχει ισχύ που φτάνει έως 1.600 KVA. Συνδυάζει υψηλότερη απόδοση και αξιοπιστία του συστήματος με χαμηλότερες απώλειες και παραγωγή θερμότητας, με βάση την προηγμένη τεχνολογία SiC (silicon carbide technology).

Επίσης, διατίθεται η κάρτα δικτύου NetMan 208, που είναι σχεδιασμένη να ενσωματώνει το UPS σε μεσαία και μεγάλα δίκτυα, είναι 4 φορές πιο γρήγορη από την προηγούμενη κάρτα δικτύου και μπορεί να λειτουργήσει σε δίκτυο ταχύτητας 1 Gigabit.