Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της EATON στην Ελλάδα από το 2003,  ανακοινώνει τη νέα σειρά 2ης γενιάς EATON 5PX Gen2, ιδανική για εφαρμογές στις πιο απαιτητικές Egde IT συσκευές και περιβάλλοντα της πληροφορικής. 

Τα νέα μοντέλα UPS της EATON είναι ισχύος 1000VA έως 3000VA και διατίθενται σε μορφές Tower, Rack, RT2U (Rack) και RT3U (Tower, Rack/Tower). Όλα τα UPS της σειράς 5PX είναι τοπολογίας Line Interactive με συντελεστή ισχύος 1.0 και συνοδεύονται από βάσεις στήριξης και rail kits. Χάρη στα προηγμένα χαρακτηριστικά που διαθέτουν, τα μοντέλα της νέας σειράς EATON 5PX Gen2 αυξάνουν την απόδοση ενώ διατηρούν σε χαμηλά επίπεδα το συνολικό κόστος κτήσης (Total Cost of Ownership). Η ενσωματωμένη LCD οθόνη παρέχει εύκολη διαχείριση με κατανοητό οδηγό διαμόρφωσης εκκίνησης. Σε αντίθεση με τα συμβατικά UPS, η νέα σειρά ΕΑΤΟΝ 5PX Gen2 παρέχει 11% περισσότερη ισχύ στον υπό προστασία εξοπλισμό.

Η νέα σειρά διαθέτει πιστοποίηση Energy Star 2.0 εξασφαλίζοντας βέλτιστη απόδοση στα ηλεκτρονικά, καθώς και διπλές πιστοποιήσεις κυβερνοασφάλειας (UL 2900-1 και IEC 62443-4-2), ενώ η συνδεσιμότητα με το Cloud Secured Monitoring της EATON εξασφαλίζουν ακόμα μεγαλύτερη προστασία του ψηφιακού περιεχομένου. Σε συνδυασμό με το λογισμικό Intelligent Power Manager τα 5ΡΧ Gen2 μπορούν να προσφέρουν σημαντικά οφέλη στις επιχειρήσεις μεγιστοποιώντας την προστασία και αυξάνοντας τη διαθεσιμότητα των πληροφορικών συστημάτων. Το λογισμικό Intelligent Power της EΑΤΟΝ λειτουργεί με τα πιο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα  και λογισμικό Cloud Orchestration. Επιπλέον, περιλαμβάνει προηγμένες και ασφαλείς δυνατότητες για απομακρυσμένη παρακολούθηση, μέσω της κάρτας διαχείρισης δικτύου EATON  ΝΕΤWΟRK-Μ2  που διατίθεται σαν επιπλέον εξοπλισμός.

H LEXIS Πληροφορική είναι επίσημος αντιπρόσωπος, διανομέας και service center των UPS της EATON στην Ελλάδα με πιστοποιημένους μηχανικούς σε όλες τις σειρές της EATON. Με άνω των 35 ετών εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα των UPS και με πανελλαδικό δίκτυο τεχνικής υποστήριξης, η LEXIS είναι σε θέση να σχεδιάζει, να εγκαθιστά και να υποστηρίζει συστήματα UPS για την προστασία του ευαίσθητου εξοπλισμού από όλες τις ανωμαλίες του ηλεκτρικού δικτύου.

H σειρά EATON 5PX Gen2 UPS συνοδεύεται από εγγύηση 2 ετών και είναι άμεσα διαθέσιμη μέσα από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών της LEXIS.

 Περισσότερες πληροφορίες: email: lexis@lexis.gr, τηλ. Αθήνας: 210 6777007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350-1.