Η Odyssey ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Check Point με στόχο την προσφορά μιας μοναδικής ενοποίησης τεχνολογιών που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των προϊόντων ασφαλείας Check Point και της πλατφόρμας ClearSkies™ Threat & Vulnerability Management της Odyssey.

Αυτή η ενοποίηση τεχνολογιών παρέχει σε οργανισμούς τη δυνατότητα εξορθολογισμού και βελτιστοποίησης της διαδικασίας διαχείρισης των απειλών, μειώνοντας έτσι το χρόνο που απαιτείται τόσο για τον εντοπισμό πραγματικών απειλών όσο και για την ανταπόκριση σε αυτές.

H υπηρεσία παρέχει ορατότητα σε πραγματικό χρόνο των επιπέδων ασφαλείας ενός οργανισμού και δυνατότητα άμβλυνσης των ψηφιακών του κινδύνων. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από πρόληψη των απειλών σε συσκευές δικτύου, cloud, κινητών και τελικών σημείων μέσω ενοποίησης των λειτουργιών και των δεδομένων ασφαλείας προς απλοποίηση των αναλύσεων ασφαλείας και της συμμόρφωσης.

Η στρατηγική αυτή συνεργασία είναι ευθυγραμμισμένη με τη στρατηγική της Odyssey για συνεχή βελτίωση των δυνατοτήτων των προϊόντων, υπηρεσιών και λύσεων της, παραμένοντας πάντα ένα βήμα μπροστά από το εξελισσόμενο τοπίο κυβερνοαπειλών