Η Orthology ανακοινώνει την αρχή της συνεργασίας της με την Redgate, τον κορυφαίο πάροχο λύσεων λογισμικού για Compliant Database DevOps.

Τα 25 χρόνια εμπειρίας μας στον χώρο, μας επιτρέπουν να εξασφαλίζουμε διαρκώς στους πελάτες μας τις καλύτερες λύσεις τεχνολογίας και την βέλτιστη εξυπηρέτηση.

Για τον παραπάνω λόγο η Redgate, που τα τελευταία 21 χρόνια εξειδικεύεται στην παραγωγή database λογισμικού επέλεξε την Orthology ως επίσημο συνεργάτη για την εκπροσώπησή και διανομή των προϊόντων της σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα προϊόντα της Redgate έχουν ήδη βοηθήσει πάνω από 800.000 εργαζόμενους σε οργανισμούς σε όλο τον κόσμο, από μικρές επιχειρήσεις έως το 91% των εταιρειών του Fortune 100. Οι λύσεις που προσφέρουμε διευκολύνουν τις ομάδες development, operations, και IT, λύνοντας database challenges προσφέροντας γρήγορο και αποτελεσματικό λογισμικού.
Με αυτή την συνεργασία τα προγράμματα: Flyway, SQL Monitor, SQL Toolset Essentials και SQL Provision, θα μπορέσουν να αξιοποιηθούν από τις επιχειρήσεις της νότιο-ανατολικής Ευρώπης άμεσα και αξιόπιστα μέσω της Orthology.