Το WatchGuard MDR είναι υπηρεσία ανίχνευσης και απόκρισης έναντι των απειλών στον κυβερνοχώρο. Η Watchguard MDR είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά για παρόχους υπηρεσιών MSP, που επιθυμούν να ενισχύσουν τις υπηρεσίες διαχείρισής τους. Η υπηρεσία παρέχεται από την WatchGuard SOC team και λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο.

Ποια είναι τα κύρια οφέλη της υπηρεσίας:

  • Προστιθέμενη αξία: Το WatchGuard MDR προσδίδει προστιθέμενη αξία στις προσφερόμενες υπηρεσίες του συνεργάτη ενισχύοντας τες με αδιάλειπτη παρακολούθηση από την έμπειρη ομάδα ειδικών της WatchGuard.
  • Παρακολούθηση 24/7: Το WatchGuard MDR διασφαλίζει τη συνεχή παρακολούθηση της δραστηριότητας για τον εντοπισμό μη φυσιολογικών συμπεριφορών
  • Έρευνα και περιορισμό: Η έμπειρη ομάδα ειδικών αναλύει σε βάθος κάθε ανώμαλη συμπεριφορά. Εάν ένα περιστατικό επιβεβαιωθεί, ενεργοποιούνται αυτοματοποιημένες διαδικασίες για γρήγορο περιορισμό της απειλής.
  • Γρήγορη απόκριση: Μετά τον εντοπισμό απειλής, η ομάδα MDR καθοδηγεί άμεσα την ομάδα MSP του συνεργάτη με μια λεπτομερή αναφορά για γρήγορη αποκατάσταση τυχόν δυσλειτουργίας.
  • Προληπτική ανίχνευση: Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη εντοπίζονται εξελιγμένες απειλές που μπορεί να παρακάμψουν άλλους ελέγχους ασφαλείας.

Το WatchGuard MDR απευθύνεται στο τμήμα της αγοράς που αναζητά υψηλή  προστασία 24/7, χωρίς τον προϋπολογισμό και την τεχνογνωσία που απαιτεί η εσωτερική υπηρεσία NOC.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας εδώ: https://watchguard.widen.net/s/xkj2whd8dz/datasheet_watchguard_mdr

Η Digital SIMA είναι επίσημος διανομέας των λύσεων WatchGuard.