Η Odyssey ανακοινώνει την ανάληψη των καθηκόντων Γενικού Διευθυντή του γραφείου της στην Ελλάδα, από τον κ. Απόστολο Πανδρούλα.

Ο κ. Πανδρούλας θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη και υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρείας στην Ελληνική αγορά .

Με πτυχία σε Electronics & Computer Engineering και Data Communications, ο κ. Πανδρούλας είναι στέλεχος γνωστό για την ικανότητά του να καθοδηγεί επιτυχώς μεγάλες επιχειρήσεις, διευθύνοντας οργανωτικές αλλαγές και κατορθώνοντας σταθερή ανάπτυξη.

Διαθέτει σημαντική εμπειρία στη διαμόρφωση αλλά και τη διαχείριση της επιχειρηματικής στρατηγικής ιδιαίτερα στους τομείς της κυβερνο-ασφάλειας και των τηλεπικοινωνίων.

Ο κ. Πανδρούλας έρχεται στην Odyssey από την  SFS Chemical Safety, όπου κατείχε τη θέση Διευθυντή Πωλήσεων & Μάρκετινγκ. Έχει επίσης διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος της Symantec και της ATOM Arabia.

Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου της Odyssey o Διευθύνων Σύμβουλος κ.  Χρίστος Ονουφρίου δήλωσε, «Η Odyssey μεγαλώνει και ο διορισμός του κ. Πανδρούλα ως Γενικού Διευθυντή στην Ελλάδα όχι μόνο αντικατοπτρίζει αυτή την ανάπτυξη αλλά επίσης τονίζει τη δέσμευσή μας για εξασφάλιση ταλέντων παγκοσμίου κλάσης για την ομάδα μας. Είμαστε περήφανοι που ενισχύουμε τον οργανισμό μας με την προσθήκη ενός ακόμα αξιόλογου στελέχους και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.»

 

Σχετικά με την Odyssey

Η Odyssey Consultants ιδρύθηκε το 2002 και είναι πρωτοπόρος εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων Ασφάλειας Πληροφοριών, Λύσεων Υποδομής Δικτύων, Διαχείρισης Κινδύνου και Διαχείρισης Συστημάτων Ασφάλειας (Managed Security & Outsourcing Services Provider).  Η εταιρεία διαθέτει γραφεία σε Κύπρο, Ελλάδα και Ηνωμένες Πολιτείες καθώς και ένα εκτεταμένο δίκτυο μεταπωλητών. Είναι πιστοποιημένη με το ISO 27001 και  διαπιστευμένη ως Qualified Security Assessor (QSA) από το Payment Card Industry Security Standards Council (PCI SSC).

Το πελατολόγιο της Odyssey περιλαμβάνει διεθνούς κύρους οργανισμούς του τραπεζικού, ασφαλιστικού, ιατροφαρμακευτικού και ναυτιλιακού τομέα.

Περισσότερα για την Odyssey στο www.odysseycs.com.