Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ανάπτυξη άνω του 40%, με έμφαση στην επιστροφή αξίας στους εργαζόμενους

Η Office Line Α.Ε., αναγνωρισμένη ηγέτιδα εταιρεία παροχής λύσεων cloud και Ψηφιακού Μετασχηματισμού, ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα για τη χρήση που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2022. Η εταιρεία σημείωσε αξιοσημείωτη ανάπτυξη, σε όλους τους τομείς, ενισχύοντας τη θέση της ως πρωτοπόρος στον χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας και ειδικότερα στα μεγάλα έργα Ψηφιακού Μετασχηματισμού και cloud adoption.

Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της εταιρείας το 2022 αυξήθηκε κατά 43,87% σε σχέση με το 2021 και διαμορφώθηκε στα 10.961.250€, σηματοδοτώντας την 4η συνεχόμενη χρονιά με ανάπτυξη άνω του 40%. Τα κέρδη προ τόκων και φόρων (EBIT) αυξήθηκαν επίσης και ανήλθαν σε 1.633.682€, αποτελέσματα που αντανακλούν την επιτυχία της έντονης διεισδυτικότητας των λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού και της συνέπειας της στρατηγικής «cloud only» της Office Line.

Σημαντική δέσμευση της Office Line είναι η επιβράβευση των εργαζομένων για τις επιδόσεις και την συνεισφορά τους στην επίτευξη των εταιρικών στόχων. Το σύνολο των έκτακτων παροχών προς το προσωπικό, υπερβαίνει το 20% των κερδών της εταιρείας. Εντυπωσιακή είναι επίσης η οργανική ανάπτυξη 50% στην περίοδο 2021-2022 στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, με παράλληλες δράσεις αναβάθμισης των ικανοτήτων μέσα από προγράμματα upskilling-reskilling.

Το τρέχον έτος, μετά την επιτυχή υλοποίηση περισσότερων από 230 έργων την χρονιά που πέρασε, η Office Line συνεχίζει να εστιάζει στα μεγάλα έργα Ψηφιακού Μετασχηματισμού στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα, στην παροχή ολοκληρωμένων Cloud Managed Services, στην αύξηση της παραγωγικότητας και στην θωράκιση των δεδομένων με λύσεις Modern Workplace, Data & AI και Cyber Security, καθώς και στην μεγιστοποίηση των ωφελειών και την απόδοση των επενδύσεων σε νέες τεχνολογίες σε cloud περιβάλλον με τις υπηρεσίες Adoption & Change.

«Με τη στιβαρή οικονομική ανάπτυξη και την Cloud Only στρατηγική που ακολουθεί, η Office Line συνεχίζει να διακρίνεται ως ένας πρωταγωνιστής του Ψηφιακού Μετασχηματισμού στη χώρα μας. Η επιτυχημένη οικονομική απόδοση και οι συνεχείς επενδύσεις στο προσωπικό της εταιρείας ενισχύουν τη θέση μας, ως πρωτοπόρος στον κλάδο της τεχνολογίας και της ψηφιακής μετάβασης. Είμαστε προτιμητέος συνεργάτης για τις κορυφαίες εταιρείες σε κάθε κλάδο της αγοράς και -παράλληλα- εταιρεία που έλκει νέα ταλέντα και αντιστρέφει το brain drain σε brain gain. Συνεχίζουμε και το 2023 να υλοποιούμε την αναπτυξιακή μας πολιτική, με γνώμονα την αειφόρο ανάπτυξη των οικονομικών μεγεθών μας, των πελατών μας και των ανθρώπων μας και την επιστροφή αξίας στην κοινωνία», αναφέρει ο κ. Παναγιώτης Κουρής, CEO της Office Line Α.Ε.

«Το γεγονός ότι για 4η συνεχή χρονιά παρουσιάζουμε ανάπτυξη άνω του 40% μας ικανοποιεί και μας γεμίζει ευθύνη να συνεχίσουμε την αναπτυξιακή μας πορεία, εστιάζοντας στην τεχνολογική εξέλιξη και στον άνθρωπο. Επιστρέφουμε το 20% των κερδών μας σε εργαζόμενους και κοινωνία, κάτι που μας καθιστά πρωτοπόρους και ως κοινωνικά υπεύθυνους stakeholders στην αγορά μας. To 2023 θα συνεχίσουμε δυναμικά να στεκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας, παρέχοντας τους ολοκληρωμένες Cloud Managed Services λύσεις και δίπλα στην ανάγκη των εργαζομένων μας για ανάπτυξη και ευημερία», επισημαίνει ο κ. Βασίλης Παπούλιας, Chief Operating Officer της Office Line Α.Ε.