Σε έναν υβριδικό κόσμο, το να παραμένεις συνδεδεμένος και το να αισθάνεσαι συνδεδεμένος δεν είναι το ίδιο. Υπάρχει ένα χάσμα ανάμεσα σε αυτό που οι εργαζόμενοι θεωρούν σημαντικό και σε αυτό που ζουν στην πραγματικότητα. Σύμφωνα με την μελέτη HP Work Relationship Index, μόνο το 27% των knowledge workers αισθάνονται ότι έχουν πραγματικά τα κατάλληλα εργαλεία και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να είναι επιτυχημένοι, αλλά το 76% αυτών τα θεωρεί απαραίτητα. Παρομοίως, μόνο το 25% αυτών είναι σίγουροι ότι η εταιρεία τους θα επιλέξει τη σωστή τεχνολογία για την υποστήριξη της υβριδικής εργασίας.

Στην HP, επιτρέπουμε τον μετασχηματισμό του χώρου εργασίας με εργαλεία συνεργασίας που προσφέρουν μια κορυφαία εμπειρία, ώστε να μπορείτε όχι μόνο να παραμένετε αλλά και να αισθάνεστε πραγματικά συνδεδεμένοι. Προσφέρουμε λύσεις για όλους, από headsets με προσαρμοστικό ANC μέχρι εργαλεία συνεργασίας βίντεο με τεχνολογία DirectorAI και λογισμικό Poly Lens, το οποίο παρέχει πληροφορίες βάσει δεδομένων, όπως ο τρόπος χρήσης των αιθουσών συσκέψεων και των χώρων εργασίας.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη νέα εφαρμογή Poly Lens για Microsoft Teams Rooms στα Windows, μια λύση που αλλάζει τα δεδομένα, βελτιώνει τη διαχείριση των συσκευών και ενισχύει την εμπειρία των τελικών χρηστών. Παρουσιάζουμε επίσης δύο νέα ευέλικτα Poly Studio Base Room Kits για Microsoft Teams Rooms στα Windows, καθώς και μια σειρά από νέες πιστοποιημένες συσκευές για το Microsoft Teams, ενισχύοντας τη δέσμευσή μας για την ενίσχυση της συνεργασίας, ανεξάρτητα από το πού εργάζεστε.

Βελτιστοποίηση των χώρων εργασίας με το Poly Lens για Microsoft Teams Rooms σε Windows

Τα τμήματα πληροφορικής απαιτούν απλοποιημένη ρύθμιση συσκευών και απομακρυσμένη διαχείριση με πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης των συσκευών. Η εφαρμογή Poly Lens για Microsoft Teams Rooms σε Windows είναι μια νέα λύση λογισμικού που έχει σχεδιαστεί για τον εξορθολογισμό της διαχείρισης συσκευών για τα Microsoft Teams Rooms. Αυτή η καινοτόμος εφαρμογή προσφέρει ισχυρά εργαλεία διαχείρισης και παρακολούθησης μέσω της πύλης Poly Lens Cloud Admin, παρέχοντας μια κεντρική προβολή των συστημάτων συνεργασίας Microsoft Teams Rooms. Με γνώσεις σχετικά με το βίντεο, τη φωνή και το HP computing για τις συσκευές Microsoft Teams Rooms, η εφαρμογή Poly Lens Room θα βελτιώσει σημαντικά την αποτελεσματικότητα των τμημάτων πληροφορικής και την εμπειρία των τελικών χρηστών.

Βελτίωση της ευελιξίας με τα Poly Studio Base Room Kits για τα Microsoft Teams Rooms

Καθώς οι οργανισμοί αναζητούν μεγαλύτερη ευελιξία, η Poly επεκτείνει τη σουίτα λύσεων για τα Microsoft Teams Rooms. Τα Poly Studio Kits για Microsoft Teams Rooms στα Windows είναι ολοκληρωμένες λύσεις για χώρους συσκέψεων όλων των μεγεθών, που διαθέτουν έναν υπολογιστή HP, ένα χειριστήριο αφής USB και μια video bar ή μια κάμερα. Προσφέρουμε τώρα δύο νέα Poly Studio Base Room Kits που έχουν σχεδιαστεί για να συνδυάζονται με διάφορες λύσεις τηλεδιάσκεψης USB, όπως το Poly Studio USB, οι video bars P15, R30 και η κάμερα E70, ώστε να παρέχουν μεγαλύτερη ευελιξία για τα Microsoft Teams Rooms. Αυτά τα νέα kits προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο για την προσαρμογή των αιθουσών συσκέψεων που βασίζονται σε USB, απλοποιώντας το ταξίδι προς μια εμπειρία Microsoft Teams Rooms.

Poly Solutions for Microsoft Teams Rooms – Product Images with Vesa Mount update

Καλύπτοντας ποικίλες ανάγκες χώρων συσκέψεων, τα Poly Studio Base Room Kits διατίθενται σε δύο εκδόσεις: η μία με επέκταση Ethernet USB κατηγορίας 5e και η άλλη με ενεργό οπτικό καλώδιο USB μήκους 10 μέτρων, και οι δύο περιλαμβάνουν έναν υπολογιστή διάσκεψης HP mini και έναν Poly GC8 controller

Βελτιστοποίηση της συνεργασίας με πιστοποιημένες συσκευές Microsoft Teams

Είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε το διευρυμένο χαρτοφυλάκιο συσκευών μας με πιστοποίηση Microsoft Teams, το οποίο περιλαμβάνει τη Poly Studio X52 video bar, την Poly TC10, τη σειρά Poly Voyager Surround και μια σειρά από webcams της HP.

Οι παρακάτω συσκευές έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία συνεργασίας για υβριδικές ομάδες και απομακρυσμένους εργαζόμενους:

Η μπάρα βίντεο Poly Studio X52 all-in-one video bar μεγιστοποιεί την εμπειρία εικονικής συνάντησης σε μεσαίου μεγέθους συνεδριακούς χώρους με την τεχνολογία έξυπνης κάμερας DirectorAI.

Poly Studio X52, μια video bar εξοπλισμένη με την τεχνολογία έξυπνης κάμερας DirectorAI, υπόσχεται μια κορυφαία εμπειρία συνεργασίας για υβριδικές ομάδες.

Poly TC10, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ελεγκτής δωματίου για το Microsoft Teams Rooms στο Android ή ως πίνακας προγραμματισμού για την κράτηση δωματίου ή την προβολή διαθεσιμότητας.

Η σειρά Poly Voyager Surround ενεργοποιεί τη δύναμη του προσαρμοστικού ANC, ώστε να ακούγεστε με απόλυτη καθαρότητα.

Poly Voyager Surround 80 και 85 UC headsets, τα πρώτα headsets χωρίς βραχίονες που είναι πιστοποιημένα για το Microsoft Teams Open Office.

HP 435 FHD Webcam, μια φορητή συσκευή με ανάλυση 1080p, αυτόματη εστίαση και δύο μικρόφωνα μείωσης θορύβου.

HP 625 FHD Webcam, μια κάμερα συμβατή με Windows Hello, εξοπλισμένη με βελτιώσεις AI και ανάλυση Full HD.

HP 965 4K Streaming Webcam, με βελτιώσεις AI και ανάλυση έως 4K , είναι το τέλειο εργαλείο για τη ροή, την αυτοματοποίηση και τη δημιουργία. Αυτή η κάμερα αναμένεται να πιστοποιηθεί για το Microsoft Teams αυτό το τρίμηνο.