Η Orthology ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την ανάδειξή της σε αποκλειστικό διανομέα για τα προιόντα της GFI σε Ελλάδα και Κύπρο!

Τα 25 χρόνια εμπειρίας μας στον χώρο, μας επιτρέπουν να εξασφαλίζουμε διαρκώς στους πελάτες μας τις καλύτερες λύσεις τεχνολογίας και την βέλτιστη εξυπηρέτηση. Για τον παραπάνω λόγο η GFI, η εταιρεία ηγέτης στα εργαλεία πληροφορικής για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τα τελευταία 19 χρόνια έχει επιλέξει την Orthology ως στρατηγικό συνεργάτη για την εκπροσώπησή και διανομή των προϊόντων και λύσεων της σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μερικά από τα προϊόντα που διαθέτει είναι :

GFI LanGuard
Λύση security scanner η οποία σας προσφέρει μία ολοκληρωμένη εικόνα του δικτύου σας. To GFI LanGuard σκανάρει όλα τα λειτουργικά συστήματα Microsoft, MAC OS X, LINUX και third party εφαρμογές όπως Adobe, Acrobat, Flash Player κ.α.

KerioConnect
Το Kerio Control συνδυάζει τις δυνατότητες firewall επόμενης γενιάς και συμπεριλμαβάνει τείχος προστασίας και router, ανίχνευση και πρόληψη απειλών, gateway anti-virus, VPN, και φιλτράρισμα του web περιεχομένου και των εφαρμογών.

KerioControl
Το Κerio Connect κάνει εύκολη και προσιτή την διαχείριση email, ημερολογίων, επαφών και εργασιών.
Η πρόσβαση στις επικοινωνίες σας οποτεδήποτε, από οπουδήποτε και με όποια συσκευή χωρίς πολυπλοκότητα και κόστος.

Μπορείτε να κατεβάσετε τον κατάλογο λύσεων της ORTHOLOGY εδω