Η ORTHOLOGY LTD αναβαθμίζεται σε διανομέα των προϊόντων Lepide

Η εταιρεία Lepide ιδρύθηκε το 2005 και μέσα σε 3 χρόνια έγινε γνωστή στον κλάδο της πληροφορικής στον τομέα ανάκτησης δεδομένων, την οποία εμπιστεύτηκαν μερικές από τις μεγαλύτερες μάρκες παγκοσμίως για την αποκατάσταση των δεδομένων τους. Δύο ακόμη τομείς στους οποίους εστίασαν ήταν το Exchange Migration και η αλλαγή του Auditing και Monitoring (ειδικά σε περιβάλλοντα Windows).

Τα προϊόντα της Lepide αποτελούν λύσεις παγκόσμιας κλάσης και έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε κάθε επιχειρηματικό περιβάλλον.

O Lepide Auditor για File Server δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε «ποιος, τι, πού και πότε», να παρακολουθείτε την πρόσβαση, τις αντιγραφές ή διαγραφές αρχείων/φακέλων με το πάτημα ενός κουμπιού. Eίναι ειδικά σχεδιασμένος για να λειτουργεί σε Windows File Server και NetApp Filers αλλά και με περισσότερες πλατφόρμες που σύντομα θα προστεθούν. Είναι διαθέσιμο ως standalone ή ως τμήμα της συνολικής LepideAuditor Suite 2020.  Παρέχει ένα μεγάλο εύρος αναλυτικών αναφορών που συσχετίζονται με τις συνήθεις τεχνικές απαιτήσεις συμμόρφωσης όπως τα PCI, SOX, HIPAA, ISO και GLBA και επιπλέον, ειδοποιεί σε πραγματικό χρόνο για αλλαγές σε αρχεία ή φακέλους, οι οποίες παραδίνονται είτε μέσω της κονσόλας, απευθείας στο email σας ή μέσω SMS.

Η Lepide 2020 Suite προσφέρει έναν απλό και αποδοτικό τρόπο ελέγχου και παρακολούθησης αλλαγών που γίνονται στα Active Directory, Group Policy, Exchange, SQL και SharePoint. Επιτρέπει στους οργανισμούς να βελτιώσουν την ασφάλεια, να τηρούν τα πρότυπα συμμόρφωσης, καθώς και να διαχειριστούν τις προκλήσεις διαχείρισης συστημάτων. Πάνω από 270 προκαθορισμένες αναφορές και ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο σας επιβεβαιώνουν πως έχετε τον πλήρη έλεγχο ολόκληρου του IT περιβάλλοντος σας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στα ακόλουθα link:

http://www.orthology.gr/el/products-list/63.html?view=products

http://www.orthology.gr/el/products-list/62.html?view=products