Η Orthology με υπερηφάνεια ανακοινώνει την αναγνώριση της ως “Local Distributor of the Year” από την Teamviewer. Το σημαντικό αυτό βραβείο δόθηκε στην εταιρεία κατά τη διάρκεια του Teamviewer EMEA Summit 2024,που πραγματοποιήθηκε στην Στουτγάρδη, ως αναγνώριση της εξαιρετικής διαχείρισης προϊόντων και υπηρεσιών της στην αγορά.

Η βράβευση αυτή αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της Orthology για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και την επιτυχημένη ενσωμάτωση των λύσεων τηςTeamviewer σε επιχειρήσεις ανά την περιοχή. Η επιβράβευση επίσης επισημαίνει την αποτελεσματικότητα της Orthology στην υποστήριξη των πελατών της, προσφέροντας αξεπέραστη τεχνική γνώση και προσαρμοσμένες λύσεις.

Η διάκριση μας ως “Local Distributor of the Year”από την Teamviewer είναι μια ακόμη απόδειξη της ικανότητας της εταιρείας μας να παρέχουμε καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις που ενισχύουν τη συνδεσιμότητα και την παραγωγικότητα των επιχειρήσεων.

Η ομάδα μας ευχαριστεί θερμά την Teamviewer για
την αναγνώριση και το βραβείο, καθώς και κάθε πελάτη και συνεργάτη που εμπιστεύτηκε και στήριξε την Orthology σε αυτό το ταξίδι.

Η βράβευση αυτή θέτει νέα στάνταρ στην πορεία της Orthologyκαι επιβεβαιώνει το όραμά μας για συνεχή ανάπτυξη και προσφορά υπεροχής στην τεχνολογική υποστήριξη και τις λύσεις τηλεργασίας. Με αυτό το βραβείο ως οδηγό, η Orthology αναμένει με αισιοδοξία το μέλλον, αναλαμβάνοντας τη δέσμευση για εξερεύνηση νέων ευκαιριών και τη διεύρυνση του ρόλου της ως κορυφαίου διανομέα στην περιοχή EMEA.