Προστατέψτε, κατανοήστε και διαχειριστείτε με ασφάλεια το Internet και τις συσκευές σας 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα. Η πρωτοποριακή τεχνολογία του Qustodio είναι εύκολη στη χρήση και σας καθιστά τον απόλυτο επικεφαλής. Αποκτήστε τον απεριόριστο έλεγχο των συσκευών σας (και των συσκευών των παιδιών σας, των μαθητών και των εργαζομένων σας) με το Qustodio τώρα!  

Family

Ένα εύχρηστο περιβάλλον εργασίας που σας βοηθά να ελέγχετε τις δραστηριότητες του παιδιού σας στο διαδίκτυο. Δείτε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιεί, ορίστε φίλτρο για πρόσβαση σε ιστοσελίδες και χρονικά όρια χρήσης του Ιντερνετ. Μάθετε πώς δραστηριοποιείται  στα social media, τις αναζητήσεις του, τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις του, την ακριβή θέση του αν πάσα στιγμή μέσω του Google Map ( περιλαμβάνεται το προηγμένο Panic Button για περιπτώσεις κινδύνου) και πολλά άλλα.

School

Αποτελεσματικότερη διδασκαλία! Το Qustodio είναι το εργαλείο που χρειάζεται κάθε εκπαιδευτικός οργανισμός για να κατανοήσει, να οργανώσει και να επιβλέψει την χρήση των συσκευών από τους μαθητές του.

Business
Παραγωγή στο μέγιστο! Σταματήστε να χάνετε χρόνο παρακολουθώντας τις δραστηριότητες των εργαζόμενών σας στο διαδίκτυο αφού το Qustodio θα κάνει αυτή τη δουλειά για εσάς γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα.

T&K IT Security ltd – Distribution Partner –  www.t-k.gr