Το SolarWinds RMM προσφέρει την απόλυτα συμφέρουσα λύση για τις ομάδες του IT. Αποκτήστε τον έλεγχο που χρειάζεστε για να παρακολουθείτε τα πάντα. Αυτοματοποιήστε τις καθημερινές διαδικασίες για εξοικονόμηση χρόνου και αύξηση παραγωγικότητας. Παρέχετε γρήγορη και αποτελεσματική υποστήριξη στους πελάτες σας που δουλεύουν από το σπίτι ή βρίσκονται σε απομακρυσμένο σημείο.

Orthology – www.orthology.gr


Το τμήμα του IT αντιμετωπίζει περισσότερη πίεση από ποτέ. Η λογική του BYOD (Bring Your Own Device) και οι εξελισσόμενες τεχνολογίες έχουν δημιουργήσει μεγαλύτερη πολυπλοκότητα στο δίκτυο και φυσικά μεγαλύτερο ρίσκο πιθανών παραβιάσεων ασφαλείας. Σε απάντηση αυτού, πολλές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν πολλές και διαφορετικές λύσεις για να βοηθήσουν στην αύξηση του ελέγχου, της αποτελεσματικότητας και της παραγωγικότητας.

Γιατί να εναλλάσσεστε μεταξύ πολλαπλών εργαλείων, όταν το SolarWinds RMM μπορεί να σας βοηθήσει με τον πλήρη έλεγχο ακόμη και των πιο πολύπλοκων δικτύων;

Το RMM βοηθά στην παρακολούθηση των desktops, την πρόβλεψη των αναγκών των τελικών χρηστών και σας ειδοποιεί για το όποιο πρόβλημα ώστε να οργανώσετε την ημέρα σας. Εξοικονομήστε χρόνο με την αυτοματοποίηση των καθημερινών εργασιών και βοηθήστε τους χρήστες να παραμείνουν ασφαλείς και παραγωγικοί μέσω της ενιαίας ολοκληρωμένης πλατφόρμας.

Η πλατφόρμα του RMM περιλαμβάνει και remote control ώστε να έχετε πρόσβαση στα workstations ανεξαιρέτως το που βρίσκονται οι τελικοί χρήστες. Επιπλέον, μπορείτε να επιλύσετε τα όποια προβλήματα χωρίς να επηρεάζεται η παραγωγικότητα των χρηστών.

Το μοντέλο SaaS σημαίνει πως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το κόστος εξοπλισμού ή ενημερώσεις λογισμικού. Παρέχεται υποστήριξη 24/7 ώστε να διασφαλίσετε την επιτυχίας σας!

Βασικά Οφέλη

  • Έναρξη λειτουργίας μέσα σε λίγα λεπτά – ευκολία στη χρήση χωρίς πολύωρη εκπαίδευση
  • Ενημέρωση για το που πρέπει να εστιάσετε πρώτα μέσω μόνο μίας πλατφόρμας και των σχετικών ειδοποιήσεων
  • Μείωση των κλήσεων τεχνικής υποστήριξης, παρέχοντας προληπτική παρακολούθηση και συντήρηση των υπολογιστών
  • Σύνδεση σε απομακρυσμένους υπολογιστές και επίλυση προβλημάτων χωρίς να ενοχλείτε τους χρήστες
  • Αυτοματοποίηση των καθημερινών εργασιών
  • Εξοικονόμηση χρόνου και ανάπτυξη λογισμικού – σε μία ή πολλές συσκευές – με ένα μόνο κλικ
  • Παρακολούθηση των υπολογιστών και του εγκατεστημένου λογισμικού για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης

Χαρακτηριστικά

Remote Monitoring – Εύκολη παρακολούθηση των workstations, servers, συσκευών δικτύου και mobile μέσω ενός dashboard.

Active Discovery – Εντοπίστε τις νέες συσκευές που εισέρχονται στο δίκτυο και διαχειριστείτε τις με ένα μόνο κλικ.

Remote Access – Επιλύστε τα αιτήματα τεχνικής υποστήριξης γρηγορότερα χωρίς να φύγετε από το γραφείο σας.

Automation & Scripting – Χρησιμοποιείτε τα διαθέσιμα scripts για να αυτοματοποιήσετε τις καθημερινές εργασίες ή να προσαρμόσετε τις δικές σας με την χρήση του drag-and- drop interface, χωρίς την απαίτηση γνώσεων scripting.

Patch Management – Διατηρείστε όλα τα λογισμικά ενημερωμένα για την αποτροπή cyberattacks και την βελτιστοποίηση απόδοσης του συστήματος. Το RMM επιτρέπει την αυτοματοποίηση της διαδικασίας, το patching των windows και τον έλεγχο της κατάστασης του patch.

Mobile Device Management – Παρακολούθηση και συντήρηση των εταιρικών mobile συσκευών.

Reporting – Εντοπισμός του εγκατεστημένου λογισμικού. Δημιουργία αναφορών για την λήψη καλύτερων αποφάσεων.

Ticketing – Ενσωμάτωση με υποστηριζόμενα εργαλεία help desk και διαχείριση των αιτημάτων τεχνικής υποστήριξης μέσω του SolarWinds RMM.

Cross-Platform – Προσφέρετε τα υψηλότερα επίπεδα υποστήριξης στους χρήστες των Windows, Mac and Linux.

Endpoint Detection & Response – Εντοπίστε και αποτρέψετε κάθε είδους απειλή και  ανακτήστε γρήγορα  όταν ‘χτυπήσει’ κάποιο ransomware

Εξερευνήστε τις λύσεις της Solarwinds και προσθέστε modules όποτε τα χρειαστείτε

Managed Antivirus – Αξιοποιήστε το antivirus που παρέχει αποτελεσματική προστασία από malware.

Web Protection – Προστατέψτε τους χρήστες από κακόβουλα websites που θα μπορούσαν να βλάψουν το δίκτυο και τις συσκευές σας.

 Backup And Recovery – Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας γρήγορα και ανακτήστε πλήρως τα συστήματα μέσα σε λίγα λεπτά.

Disk Encryption – Προστατέψτε τις συσκευές των πελατών σας, δίνοντας δεδομένα στα μηχανήματα τους τα οποία δεν μπορούν να διαβαστούν από άλλους χρήστες.


H λύση διατίθεται από την Orthology – www.orthology.gr μια εταιρία που ιδρύθηκε το 1996 και έχει έδρα την Αθήνα. Προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα λογισμικού και υπηρεσίες, ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις της συνεχώς αναπτυσσόμενης αγοράς και στις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης.

Το φάσμα των δραστηριοτήτων μας, περιλαμβάνει υπηρεσίες που στοχεύουν στην αύξηση της παραγωγικότητας του πελάτη, μέσω τεκμηριωμένων λύσεων και συνολικής υποστήριξης για την καλύτερη δυνατή διαχείριση των πόρων του.