Σήμερα, η 3CX, εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού Unified Communications επόμενης γενιάς και η PartnerNET με εγκαταστάσεις σε Ελλάδα και Κύπρο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την PartnerNET ως επίσημο διανομέα της 3CX.

Η PartnerNET παρέχει ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο λύσεων τηλεπικοινωνιών σε φυσικά, virtual και cloud περιβάλλοντα, συνεχή υποστήριξη κατά τον σχεδιασμό και την προμήθεια εξατομικευμένων τεχνολογικών λύσεων ενώ διακρίνεται για τις απλοποιημένες επιχειρηματικές της διαδικασίες. Επιπλέον, η PartnerNET προσφέρει στους συνεργάτες της υποστήριξη after-sales και συνεχή εκπαιδευτικά προγράμματα καθώς επίσης είναι 100% προσανατολισμένη στο δίκτυο διανομής.

Η πελατοκεντρική προσέγγιση και φιλοσοφία της καθιέρωσαν και μετέτρεψαν την PartnerNET σε βασικό παίκτη στην αγορά VoIP και Unified Communications στη νοτιοανατολική Ευρώπη, τα τελευταία χρόνια. Με τη σύναψη της συμφωνίας συνεργασίας με την 3CX, η PartnerNET θα είναι πλέον σε θέση να εφοδιάσει το δίκτυο μεταπωλητών της με τις πλέον καινοτόμες λύσεις Unified Communications σήμερα στην αγορά.

Angelo Gentili, Business Development Manager, EMEA, PartnerNET:
H 3CX κατέχει ηγετική θέση στην αγορά λογισμικού IP PBX και είμαστε ενθουσιασμένοι με την ανάθεση της διανομής. Η συνεργασία αυτή αποτελεί μέρος της συνεχούς προσπάθειας της PartnerNET για την ικανοποίηση των αναγκών των συνεργατών μας. Επιπλέον, το χαρτοφυλάκιο της 3CX ταιριάζει απόλυτα με το υφιστάμενο προϊόντικό μας χαρτοφυλάκιο, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να εμπλουτίσουμε το πακέτο λύσεων επικοινωνιών προς τους συνεργάτες μας. Προσβλέπουμε σε μια επιτυχή και μακροχρόνια επιχειρηματική σχέση με την 3CX. Η εκτεταμένη πείρα της PartnerNET στην αγορά VoIP και Unified Communications στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, σε συνδυασμό με τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τη λειτουργικότητα των προϊόντων της 3CX, πρόκειται να προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις στο δίκτυο των συνεργατών μας που αυξάνουν τις πωλήσεις”.

Katerina Burtsava, Regional Sales Μanager, Aνατολική Ευρώπη, 3CX:
“Με την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση για καινοτόμες πλατφόρμες Unified Communications στην αγορά της ανατολικής Ευρώπης, η απόφαση της PartnerNET να ενώσει τις δυνάμεις της με την 3CX ενισχύει την δέσμευσή μας για την ικανοποίηση των αναγκών των μεταπωλητών και πελατών δίνοντας μας ώθηση στο κανάλι διάθεσης πωλήσεων και υποστήριξης. Η εμπειρία της PartnerNET ως solution provider διασφαλίζει ότι οι πελάτες της 3CX θα λαμβάνουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και προσβλέπουμε στην ενίσχυση της παρουσίας μας χάρη σε αυτή τη συνεργασία”.
Η PartnerNET στοχεύοντας στην πρόσθετη υποστήριξη των μεταπωλητών της θα πραγματοποιήσει εκπαίδευση στις 4 Ιουλίου 2017.

Σχετικά με την 3CX (www.3cx.com)
Η 3CX, μια εταιρεία προσανατολισμένη 100% στο δίκτυο διανομής και είναι ο δημιουργός ενός τηλεφωνικού συστήματος ανοιχτών προτύπων βασισμένο σε λογισμικό που καινοτομεί στις επικοινωνίες και αντικαθιστά τα proprietary PBX. Το 3CX μειώνει το κόστος τηλεπικοινωνιών και ενισχύει την παραγωγικότητα και την κινητικότητα. Με την ενσωματωμένη τεχνολογία WebRTC για τηλεδιασκέψεις μέσω διαδικτύου, τα softphones για Mac και Windows καθώς και τις εφαρμογές για κινητά Android, iOS και Windows, η 3CX προσφέρει στις εταιρίες ένα ολοκληρωμένο πακέτο Ενοποιημένων Επικοινωνιών (Unified Communications). 50.000 πελάτες παγκοσμίως χρησιμοποιούν τη 3CX, συμπεριλαμβανομένων εταιρειών όπως Boeing, McDonald’s, Hugo Boss, Ramada Plaza Antwerp, Harley Davidson, Wilson Sporting Goods και Pepsi. Διατηρώντας τη διεθνή της παρουσία, η 3CX διαθέτει γραφεία σε Η.Π.Α., Η.Β., Γερμανία, Χονγκ Κονγκ, Νότια Αφρική, Ρωσία και Αυστραλία. Επισκεφθείτε τη σελίδα της 3CX στο Facebook, το Twitter και το Google+.