Η LEXIS Πληροφορική ΑΕ (www.lexis.gr) ανακοινώνει την ανάδειξη της Hillstone Networks Inc. (www.hillstonenet.com), του κορυφαίου παρόχου λύσεων Enterprise Security και Risk Management, ως την κορυφαία επιλογή για την ασφάλεια, την προστασία και την ανίχνευση απειλών (NDR – Network Detection and Response) των σύγχρονων επιχειρήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, η Hillstone ανακηρύχθηκε για 4η συνεχή χρονιά ως η κορυφαία επιλογή των πελατών στο Voice of the Customer 2023 Gartner Peer Insights για τη σειρά των network firewalls. Επιπλέον, αναδείχθηκε ως «Strong Performer» για τη νέα της λύση Network Detection and Response (NDR).

Με βάση τα σχόλια και τις αξιολογήσεις των χρηστών που έχουν προμηθευτεί, εγκαταστήσει και χρησιμοποιούν τις λύσεις της Hillstone Networks, το σύνολο αυτών δήλωσε πρόθυμο να προτείνει («willingness to recommend» rating) τις λύσεις network firewall και NDR της Hillstone. Οι χρήστες αξιολόγησαν τον κατασκευαστή με 5/5, ενώ η εμπειρία τους σε θέματα υποστήριξης έλαβε 4.9/5.

Ο συνιδρυτής και CTO της Hillstone Networks, Tim Liu, δηλώνει «Οι πελάτες μίλησαν και αναγνώρισαν την ακλόνητη δέσμευσή μας να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις κυβερνοασφάλειας, οι οποίες προσφέρουν αποτελεσματική κάλυψη, έλεγχο και σταθερότητα σε περισσότερες από 26.000 επιχειρήσεις παγκοσμίως, σε ένα προκλητικό και δυναμικό τοπίο κυβερνοασφάλειας. Θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να διευρευρύνουμε τα όρια της κυβερνοασφάλειας για την προστασία των κρίσιμων περιουσιακών στοιχείων των πελατών μας».

Οι λύσεις ασφαλείας της Hillstone Networks ειδικά σχεδιασμένες και κυριαρχούν στην αγορά των Enterprise Network Firewalls, υποστηρίζοντας ακόμα και τις πιο πολύπλοκες εγκαταστάσεις δικτύων.

Με εμπειρία άνω των 20 ετών σε έργα ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στον κλάδο της ασφάλειας δικτύων, οι πιστοποιημένοι μηχανικοί της LEXIS είναι σε θέση να σχεδιάσουν λύσεις Security για διευρυμένο φάσμα εφαρμογών.

Περισσότερες πληροφορίες: email: lexis@lexis.gr, τηλ. Αθήνας: 210 6777007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350-