• Η Schneider Electric παρείχε τα υψηλής αισθητικής προϊόντα της σειράς διακοπτικού υλικού Unica, για μια αναβαθμισμένη εμπειρία φιλοξενίας

Τα προϊόντα της Schneider Electric, επιλέχθηκαν από το ξενοδοχείο Apanemo Hotel & Suites στη Σαντορίνη, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της διακόσμησης των εσωτερικών χώρων του κτιρίου.

Ειδικότερα, η εταιρεία διέθεσε πρίζες και διακόπτες της νέας σειράς Unica, που κυκλοφορεί σε διάφορα σχέδια, χρώματα και φινιρίσματα για να ταιριάζουν με κάθε διακόσμηση. Η σειρά διακοπτικού υλικού Unica διακρίνεται για την εύκολη εγκατάστασή της τόσο σε κατοικίες, αλλά και επαγγελματικούς χώρους, όπως κτίρια γραφείων, επιχειρήσεις ή ξενοδοχεία, αλλά και για τον επιπλέον χώρο για καλωδίωση που διαθέτει και τη συμβατότητά της με προηγούμενες εκδόσεις.

Τη διακόσμηση ανέλαβε η Smart Interiors, συνεργάτης της Schneider Electric. Η συγκεκριμένη σειρά προϊόντων συνδυάζει την αισθητική με την τεχνολογία, βελτιώνοντας την εμπειρία των επισκεπτών και δημιουργώντας ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον που εναρμονίζεται απόλυτα με την πολυτέλεια και τη φιλοξενία του Apanemo Hotel & Suites.

Η Schneider Electric παρέχει μια ευρεία σειρά λύσεων για ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, προσβλέποντας στον εκσυγχρονισμό τους, στην αποδοτικότητά τους και στη μείωση των λειτουργικών δαπανών.