Η ManageEngine διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο: «Benchmark your security architecture against the latest Zero Trust best practices», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου στις 11:00 και στόχο έχει την ενημέρωση της αγοράς για το μοντέλο Zero Trust και τις τελευταίες τάσεις στον τομέα της ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων.

Το Zero Trust ή Αρχιτεκτονική Μηδενική Εμπιστοσύνης, αποτελεί ένα από τα πλέον επίκαιρα ζητήματα στον τομέα της ασφάλειας, ειδικότερα στις μέρες μας που η αύξηση του μεγέθους του απομακρυσμένου εργατικού δυναμικού και των endpoints, κάνει επιτακτική την ανάγκη εφαρμογής μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής Identity and Access Management.

Στην εκδήλωση που θα διεξαχθεί αποκλειστικά για την Ελλάδα και την Κύπρο, με τη συνεργασία της Channel IT και της Cysoft, θα συμμετάσχουν καταξιωμένα στελέχη του IT Security, όπου θα μιλήσουν για τη σημασία της αρχιτεκτονικής Zero Trust, θα παρουσιάσουν περιπτώσεις χρήσης, ενώ θα αναδείξουν βέλτιστες πρακτικές ασφάλειας για τις ομάδες ΙΤ.

Στους διακεκριμένους ομιλητές της εκδήλωσης, συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων ο Rajesh Ganesan, Αντιπρόεδρος του τμήματος Διαχείρισης Προϊόντων της ManageEngine, η Jane Frankland, εκ των πρωτοπόρων γυναικών της UNESCO στον κλάδο της τεχνολογίας, καθώς και ο Joshua Crumbaugh, CTO & Chief Hacking officer της PhishFirewall, διεθνώς αναγνωρισμένος ειδικός σε θέματα κυβερνοασφάλειας και ένας από τους πιο ολοκληρωμένους ηθικούς χάκερ σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο. Για να ολοκληρώσετε την προεγγραφή σας αλλά και για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το: https://events.manageengine.com/zero-trust-conference-greece-cyprus#ITSP