Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 η Acronis σε συνεργασία με την TicTac Cyber Security (Acronis Platinum Partner), διοργανώνει και σας προσκαλεί στο δεύτερο φυσικό συνέδριο Acronis Day 2023.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα παρουσιαστούν όλες οι νέες τάσεις γύρω από τον τομέα του Cyber Security, με πολλούς προσκεκλημένους της Acronis από το εξωτερικό αλλά και Έλληνες επαγγελματίες από τους κλάδους της πληροφορικής και Κυβερνοασφάλειας και θα κληρωθούν αναμνηστικά δώρα της Acronis και του Παναθηναϊκου στους συνεργάτες. Επίσης θα ακολουθήσει εκδήλωση Networking με fingerfood.

Γιατί πρέπει να παρευρεθείτε;

  1. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί μια Unlimited δοκιμαστική άδεια Acronis 30 ημερών που θα περιλαμβάνει όλα τα γνωστά Business προϊόντα της Acronis καθώς και 30 λεπτά συμβουλευτικής με έναν μηχανικό της Tictac για τη χρήση του προϊόντος.
  2. Επίτιμος καλεσμένος και ομιλητής ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: Βασίλης Παπακώστας για να μιλήσει για τα trends του ηλεκτρονικού εγκλήματος.
  3. Ειδικοί σε θέματα ασφάλειας της TicTac Cyber Security και την Acronis θα παρουσιάσουν τις λύσεις της Acronis για την προστασία των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων από Κυβερνοαπειλές και φυσικές καταστροφές.
  4. Θα πραγματοποιηθούν Live Workshops με τις λύσεις της Acronis για Disaster Recovery και θα απαντηθούν οι ερωτήσεις από ειδικούς στα θέματα κυβερνοασφάλειας της TicTac Cyber Security και της Acronis.
  5. Εάν είστε εταιρία πληροφορικής, υπεύθυνοι μηχανογράφησης, IT Administrator η CISO ενός οργανισμού και θέλετε να είστε βέβαιοι ότι δεν εκθέτετε την εταιρεία σε παραβιάσεις ασφάλειας και, κατά συνέπεια, σε σημαντικές οικονομικές απώλειες και απώλειες αξιοπιστίας, τότε αυτό είναι ένα event που θα πρέπει να παρακολουθήσετε!

Θα κληρωθούν δώρα της Acronis και του Παναθηναϊκου στους συμμετέχοντες που θα παραμείνουν έως το τέλος της εκδήλωσης.

Δείτε το αναλυτικό ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και δηλώστε ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΕΔΩ