Με μεγάλη χαρά την περασμένη Πέμπτη 29/2/2024 βρεθήκαμε στα γραφεία της Bewise, για να παρακολουθήσουμε από κοντά ένα διαδραστικό Workshop και να ανακαλύψουμε τις δυνατότητες του Microsoft 365.

Το κεντρικό θέμα ήταν η αύξηση προστασίας (security) των δεδομένων μας επιχείρησης και τα οφέλη που προσφέρει το Microsoft Cloud. 

Συγκεκριμένα, υπό την καθοδήγηση της Cloud Architect – Modern Workplace της Bewise, Joanna Vathis ενημερωθήκαμε για τη γκάμα των προϊόντων της οικογένειας Microsoft Defender (Defender for Identity, Defender for Office 365, Defender for Endpoint, Cloud Apps) και είδαμε πρακτικά πως μπορούμε να αποτρέψουμε τη διαρροή των δεδομένων από τον οργανισμό μας.  Ακόμη, μέσα από την παρουσίαση demo είδαμε την λειτουργία του Microsoft Defender XDR (formerly Microsoft 365 Defender) και Microsoft Defender για Cloud Apps.

Επιπλέον, στο workshop ανακαλύψαμε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να «θωρακίσουμε» τις εφαρμογές και να προστατεύουμε τα δεδομένα ενός οργανισμού, όπως  και να αναβαθμίσουμε τη στάση της εφαρμογής μας με λογισμικό ασφάλειας ως υπηρεσία (SaaS).

Το Microsoft Defender για Cloud Apps προσφέρει ολοκληρωμένη ασφάλεια SaaS:

  • Για πλήρη ορατότητα του τοπίου εφαρμογών SaaS
  • Για την προστασία των δεδομένων σε όλες τις εφαρμογές SaaS
  • Για τον έλεγχο και τον τρόπο αλληλεπίδρασης των εφαρμογών μεταξύ τους
  • Για την προστασία από προηγμένες επιθέσεις χρησιμοποιώντας σήματα εφαρμογών

Περισσότερα πράγματα για το Microsoft Defender XDR:

Με το Microsoft Defender XDR έχουμε προστασία από κακόβουλες απειλές στον κυβερνοχώρο. Η οικογένεια Microsoft Defender προσφέρει ολοκληρωμένες δυνατότητες πρόληψης, ανίχνευσης και αντιμετώπισης απειλών για όλους, από ιδιώτες που θέλουν να προστατεύσουν τις συσκευές και τα δεδομένα των μελών της οικογένειάς τους  έως τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον κόσμο.  Το Microsoft Defender για Office 365 βοηθά τους οργανισμούς να προστατέψουν την επιχείρησή τους προσφέροντας μια ολοκληρωμένη σειρά δυνατοτήτων αποτροπής, ανίχνευσης, διερεύνησης και εντοπισμού, απόκρισης και αποκατάστασης, ενημέρωσης και εκπαίδευσης και επίτευξης μιας ασφαλούς κατάστασης λειτουργίας.

Κομμάτια που κρατήσαμε από το συγκεκριμένο Workshop:

  • Πως να ενισχύσουμε την ασφάλεια του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του οργανισμού μας χωρίς παραβίαση
  • Πως να αποκτήσουμε ολοκληρωμένη ασφάλεια για εργαλεία συνεργασίας
  • Πως να ενισχύσουμε την ασφάλεια με AI και αυτοματισμό
  • Πως να προστατευθούμε από προηγμένες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο με XDR

Η Bewise σας προσφέρει την ευκαιρία να συμμετάσχετε στο live Webinar που διοργανώνει στις 12/3/2024. Η Cloud Architect – Modern Workplace της Bewise, Joanna Vathis θα σας παρουσιάσει το Microsoft Copilot, ένα εργαλείο που σας βοηθά να γράφετε κώδικα και να δημιουργείτε περιεχόμενο με τη χρήση των πιο προηγμένων τεχνολογιών ΑΙ.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες και κάντε δωρεάν την εγγραφή σας εδώ .