• Το ESET PROTECT Enterprise σημείωσε υψηλή βαθμολογία στο τεταρτημόριο EPR CyberRisk Quadrant™
  • Το ESET PROTECT Enterprise ξεχωρίζει για τα υψηλά ποσοστά ανίχνευσης, τα ελάχιστα ψευδώς θετικά αποτελέσματα και τον διαισθητικό σχεδιασμό του.

Η ESET, παγκόσμιος ηγέτης στην κυβερνοασφάλεια, ανακοίνωσε ότι το ESET PROTECT Enterprise υποβλήθηκε σε αυστηρές δοκιμασίες και ανακηρύχθηκε Strategic Leader στην έκθεση 2023 AV-Comparatives Endpoint Prevention and Response (EPR) Comparative Report.

Σε αυτή την αξιολόγηση, η οποία διεξήχθη από τον ανεξάρτητο οργανισμό δοκιμών AV-Comparatives, το ESET PROTECT Enterprise ξεπέρασε άλλους 11 προμηθευτές σε 50 σενάρια σε πραγματικές συνθήκες που εξέτασαν την πρόληψη και την απόκριση. Το EPR CyberRisk Quadrant που προέκυψε μετά τις δοκιμές συνυπολογίζει την αποτελεσματικότητα του προϊόντος στην πρόληψη παραβιάσεων, την υπολογισμένη εξοικονόμηση, καθώς και το κόστος αγοράς του προϊόντος, τη λειτουργική αποτελεσματικότητα και το κόστος καθυστέρησης της ροής εργασιών.

Η έκδοση 10.1 του ESET PROTECT Enterprise, η οποία περιλαμβάνει τα ESET PROTECT και ESET INSPECT, έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά της στην παροχή ισχυρών δυνατοτήτων πρόληψης και αντιμετώπισης απειλών υψηλού ενδιαφέροντος για τις επιχειρήσεις. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, αντιμετώπισε αποτελεσματικά τις απειλές που απευθύνονταν σε εταιρικούς χρήστες,  σταματώντας τις απειλές πριν προλάβουν να παραβιάσουν τα δίκτυα.

Το προϊόν εμφάνισε ένα σύνολο δικλείδων ασφαλείας, προστατεύοντας αποτελεσματικά τα συστήματα και τα δίκτυα των επιχειρήσεων από τα σενάρια που δοκιμάστηκαν και επιτυγχάνοντας το υψηλότερο ποσοστό ανίχνευσης μεταξύ όλων των προϊόντων που δοκιμάστηκαν.

Συνολικά, το ESET PROTECT Enterprise παρουσίασε ποσοστό ενεργητικής απόκρισης 100% και ποσοστό παθητικής απόκρισης 100% σε όλα τα σενάρια, αποδεικνύοντας την ικανότητά του να σταματά αυτόματα τις επιθέσεις και να τις αναφέρει με ακρίβεια. Η ευθυγράμμισή του με τις τακτικές, τις τεχνικές και τις διαδικασίες (TTPs) του MITRE ATT&CK® βοηθά σημαντικά ακόμη και τους αναλυτές SOC αρχικών επιπέδων στη διεξαγωγή λεπτομερών ερευνών και στην κλιμακωτών περιστατικών όταν είναι απαραίτητο.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση, το ESET PROTECT Enterprise ξεχωρίζει για τα υψηλά ποσοστά ανίχνευσης, τα ελάχιστα ψευδώς θετικά αποτελέσματα και το διαισθητικό σχεδιασμό του. Οι επιχειρήσεις που μεταβαίνουν στην ESET δε θα βιώσουν μόνο βελτιωμένη ασφάλεια, αλλά θα μειώσουν σημαντικά και το κόστος IT σε σύγκριση με τις λύσεις άλλων προμηθευτών.

Ο Andreas Clementi, CEO & Ιδρυτής της AV-Comparatives, δήλωσε: “Η ESET έχει αποδείξει σταθερά την ισχύ της στην ασφάλεια τελικών σημείων και το EDR, επιτυγχάνοντας πιστοποίηση στο EPR Test για τέσσερα συνεχόμενα έτη από την εισαγωγή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εξαιρετικές επιδόσεις της ESET αναγνωρίζονται επίσης στα κορυφαία Business security benchmarks, γεγονός που την κάνει να ξεχωρίζει στον κλάδο”.

Ο Roman Kováč, Chief Research Officer της ESET, ανέφερε: “Το γεγονός ότι ανακηρυχθήκαμε στρατηγικός ηγέτης στη συγκριτική έκθεση EPR 2023 μας κάνει εξαιρετικά υπερήφανους. Στην ESET, είμαστε αφοσιωμένοι στην προστασία των επιχειρήσεων με τεχνολογία αιχμής που όχι μόνο ενισχύει την ασφάλεια τους αλλά και μειώνει το λειτουργικό κόστος”.

Η ESET ήταν ένας από τους τέσσερις μόνο προμηθευτές που έλαβαν την υψηλότερη πιστοποίηση στο τεταρτημόριο EPR CyberRisk Quadrant. Αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα επιβεβαιώνουν τη θέση της ESET ως Στρατηγικού Ηγέτη, όπως αναγνωρίζεται από την AV-Comparatives. Η ESET συνεχίζει να διαπρέπει στο τοπίο της κυβερνοασφάλειας, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που προστατεύουν αποτελεσματικά τις επιχειρήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα της ESET στο AV-Comparatives EPR Test 2023, κάντε κλικ εδώ.