Η επιτυχημένη σειρά σεμιναρίων Πληροφορικής επιστρέψει ψηφιακά με τη συνεργασία της Channel IT και της Cysoft

Η ManageEngine, πρωτοπόρος εταιρεία ανάπτυξης λογισμικών ασφάλειας και διαχείρισης Πληροφοριακών Συστημάτων, συνεχίζει και για το 2020 το επιτυχημένο, παγκόσμιο roadshow σεμιναρίων της. Παρά τις αντίξοες συνθήκες που οδήγησαν στη ματαίωση των εκδηλώσεων με φυσική παρουσία, το ITCON της ManageEngine επαναπροσδιορίστηκε, ανανεώθηκε και πραγματοποιείται πλέον σε ψηφιακή μορφή, σε περισσότερες από 190 χώρες στον κόσμο.

Επόμενο σταθμό του φετινού, «ψηφιακού roadshow» για το ITCON, αποτελεί η Ελλάδα και η Κύπρος. Στο ITCON Digital 2020 που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου από τις 10:00 ως τις 14:30, επαγγελματίες της Πληροφορικής από την ελληνική και κυπριακή αγορά, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις του κλάδου, να γνωρίσουν βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζονται με επιτυχία σε εταιρείες και οργανισμούς σε όλον τον κόσμο, αλλά και να γνωρίσουν το ανταγωνιστικό και διευρυμένο portfolio λύσεων IT της ManageEngine.

Μέσα από πέντε διακριτές θεματικές, οι product experts της ManageEngine, αναλύουν μεθόδους για την αποτελεσματική αντιμετώπιση περιστατικών ασφάλειας, την προστασία δικτύων, κρίσιμων υποδομών κι ευαίσθητων εταιρικών πληροφοριών, τρόπους για την βελτιστοποίηση εργασιών ρουτίνας του Active Directory, απομακρυσμένη διαχείριση endpoints και πολλά ακόμη μείζονα θέματα που άπτονται των τμημάτων ΙΤ, με στόχο την αυτοματοποίηση των καθημερινών εργασιών, τον περιορισμό των λειτουργικών εξόδων κι επομένως της αύξησης της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων και οργανισμών.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη Πληροφορικής όπως CTOs, CIOs, DPOs, IT Manager, IT Administrators, Auditors, System Engineers κλπ., που δραστηριοποιούνται σε εταιρείες και οργανισμούς κάθε κλάδου, τόσο στον Ιδιωτικό όσο και στον Δημόσιο τομέα.

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου, τους εισηγητές, αλλά και για να εγγραφείτε δωρεάν, πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Cysoft τηλεφωνικά στο (+30) 210 9340288, με e-mail στο ask@cysoft.gr καθώς και μέσω των επίσημων λογαριασμών της εταιρείας στα κοινωνικά δίκτυα, σε LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter και YouTube.


Σχετικά με την ManageEngine

Η ManageEngine είναι θυγατρική εταιρεία της Zoho Corp. και παρέχει ολοκληρωμένα λογισμικά διαχείρισης IT για κάθε επιχειρηματική ανάγκη. Περισσότεροι από 180.000 οργανισμοί σε 190 χώρες παγκόσμια, καθώς και εννέα στις δέκα εταιρείες της λίστας Fortune 100, εμπιστεύονται τα προϊόντα της ManageΕngine για τη διαχείριση του ΙΤ τους. Η ManageEngine εκπροσωπείται σε Ελλάδα και Κύπρο αποκλειστικά από την Channel IT Ltd. και το δίκτυο συνεργατών της.

Σχετικά με την Cysoft

H Cysoft Πληροφορική Ε.Π.Ε., διαθέτει περισσότερα από 22 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της Πληροφορικής, με έμφαση στον τομέα της ανάπτυξης ολοκληρωμένων δικτυακών υποδομών. Σε συνεργασία με ορισμένους από τους κορυφαίους προμηθευτές, παρέχει ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων λύσεων και υπηρεσιών IT, με εξειδίκευση στην Ασφάλεια Συστημάτων Πληροφορικής και τον σχεδιασμό και υλοποίηση έργων Εικονικών Δικτύων.